Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 7 до 13 март

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 7 до 13 март

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 7 до 13 март

Седмицата обещава множество изненади. Тенденциите са зададени от началото на месеца, а други ще се активират през тази седмица. Цялата седмица е подходяща за стартиране на нови дейности, проекти.

Силното присъствие на планети в знака Водолей насочват вниманието към информацията, новаторството в мислите и подхода, креативността и обединяването около общи идеи и каузи.

До голяма степен събитията ще се развиват според определената посока, но и с елементи на изненада.

Фокусни теми през седмицата са запазването на устойчивите и стабилни структури, въпроси, свързани с финансовата сигурност и  приоритетни теми.

ОВЕН

Силна за вас седмица в която можете да стартирате нова дейност ако сте достатъчно подготвени за нея. През тази седмица вие ще владеете събитията. Важно е да знаете точно какво искате, да се предпазвате от импулсивни решения и прибързани реакции. За някои представители на вашия знак се активира силен период, който ви гарантира успех всред приятели и съмишленици. За лидерите в групи и организации това е ключов момент в избора на нова посока. Сбъдване на мечта или непредвидени ситуации са част от възможните събития. Средата ви на съществуване се променя, а заедно с нея и приятелският ви кръг. Необходимо е да осъзнавате, че това ще повлияе от една страна на вашите цели свързани с развитието ви в бъдеще, а от друга страна  може да внесе съществени промени във вашите финанси. Предпазвайте се от неразумни инвестиции. Ако все още не знаете какво да предприемете, изчакайте вашето Новолуние в знака Овен, което е на 1-ви април. Дотогава можете да отделите повече време за вас самите.

ТЕЛЕЦ

За вас, трудолюбиви представители на зодиака, седмицата се очертава натоварена с работни ангажименти, напрежение породено от Венера, Марс, Меркурий и Сатурн, които транзитират през знака Водолей и поставят акцент отново, но в още по-голяма степен върху вашата работа, кариерно развитие или социален статус. От една страна е възможно да повлияете значително за хармонизиране на средата в колектива, в който работите като проявите повече дипломатичност, чрез компромисни решения или чрез личен чар. Но от друга страна Марс във Водолей ще активира конфликтни ситуации или ще ви задейства да предприемете промяна в посока ясно заявяване на вашето собствено „аз“. Важно е да знаете вие самите какво искате, имате чудесната възможност да го постигнете. През тази седмица вие ще владеете ситуацията.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е силна за вас и ще ви донесе значителен напредък ако насочите енергията си към важните за вас цели. Въпреки, че обемът ви от работни ангажименти е огромен, отделете време за изследователска дейност в областта на контактите, общуването и информацията. Богатият информационен поток ще зададе нова посока или нови възможности пред вас. През целия месец март вашата работа или кариера ще бъдат основната сфера, в която можете да направите съществени промени, да повлияете или да вложите енергията си. Периодът, през който преминавате ви дарява с изключителни възможности да въздействате върху източниците си на доходи в положителна посока. Това може да бъде и вид подкрепа от страна на влиятелна личност. Повишената ви инициативност ще доведе до разширяване на влиянието ви. Интуицията ви е силна, тя ще ви покаже вярната посока, която ще следвате.РАК

Март е носител на добри възможности пред вас като една част от тях са свързани с подобряване на финансовото ви състояние. В не по-малка степен ще можете да постигнете по-високи резултати в социалното си развитие или да очертаете по-добри перспективи на развитие в бъдеще. Важно е да бъдете инициативни и да уловите възможностите, които навлизат в живота ви. Отделете време, за да въведете ред във финансите си и в договорните отношения с партньорите си. През седмицата ще получите  благоприятна и неочаквана подкрепа, ново запознанство или човек от миналото ще се появи с предложение, което може да промени посоката ви в бъдеще. В професионално отношение са възможни нови предложения. Динамиката и натовареността се повишават, а инициативността ви ще затвърди влиянието ви в колектива.

ЛЪВ

Силна седмица, в която приливът на енергия и ентусиазъм съчетани с добра организация ще ви донесат високи резултати в кариерното развитие. Напрежения има поради съчетанието на планети в противоположния ви знак Водолей. До голяма степен вашите партньори са носител на промяна и изненади в личен или делови план.  Необходимостта от промяна в живота ви се усилва, а изборът между съществуващо познато положение и неясна визия за бъдещето, също. Водеща тема за повечето от вас може да бъде финансовото ви състояние, на което бихте могли да повлияете в положителна посока. Значителна подкрепа ще получите от страна на влиятелни личности, на лоялни партньори,  институции, които ще влияят на благоденствието ви. Необходимо е да бъдете внимателни в действията си като запазите ценните за вас връзки и партньорства. Конфликтността е повишена. На хоризонта се появяват нови партньори, приятелства, идеи и възможности, които не бива да пропускате.

ДЕВА

Главните събития през седмицата ще бъдат свързани с вашата основна дейност и партньорски отношения. Март ви предоставя уникален шанс да направите реална промяна във взаимоотношенията си. В зависимост от вашите желания те могат да преминат на едно ново и по-високо ниво, да ви носи чувство на удовлетворение, щастие и сигурност. Конфликтността на работното ви място се повишава. Дълго потискани процеси ще се активират, а неовладяните емоции  могат да доведат до крайни решения. Усилват се противоречията между съществуващото положение и визията ви, свързана с бъдещи цели. Бъдете внимателни и обърнете внимание на  вашето здраве, за тази цел избягвайте конфликтите и агресивното поведение. Използвайте енергията градивно като внесете равновесие там, където е необходимо. Определете своите собствени граници и смело заявете позицията си. Може да преобърнете ситуацията във ваша полза като проявите повече инициатива, активно действие и структурни промени в конфликтните теми в ежедневието ви.ВЕЗНИ

Месец март поставя акцент и насочва вниманието ви към вашата професионална реализация. Сега е моментът, когато можете да направите съществени преобразования в тази посока. Това е период, в който можете да въздействате, да получите позицията, която искате, повишение, разширение на дейността или да смените попрището си. В повечето случаи това се случва с подкрепата на висшестоящи или благоприятното стечение на обстоятелства. За някои това е период на заслужени награди и повишение. Обновлението в професионалната ви сфера ще повлияе положително на вашите финансови потоци. Ако всичко това не е възможно да се случи при съществуващите условия във вашия живот, много вероятно е да намерите нова професионална реализация. Седмицата е подходяща да поставите ново начало във ваша собствена дейност, да стартирате нов проект. Това ваше действие ще окаже положително влияние върху живота ви в бъдеще.

СКОРПИОН

Социалната ви активност е висока, откриват се невероятни възможности пред вас и потенциалите, които можете да разгърнете. Периодът е подкрепящ да поставите ново начало във вашия бизнес или самостоятелна дейност. Контактите и богатият информационен поток са носители на възможности. Взаимодействайте максимално с личности, които подкрепят вас или идеите ви. С лекота можете да постигнете всяка ваша цел. Това, което преди време е било само мечта, сега е реалност в живота ви. Отпуснете се през тази седмица, доверете се на близките ви хора, тези, които ви обичат и подкрепят. При правилно преразпределяне на времето ще имате възможност да се насладите на любимите ви занимания или  романтични увлечения.

СТРЕЛЕЦ

Повишените ви социална активност и работна натовареност ще продължават и през тази седмица. Силният информационен поток прави ежедневието ви наситено с много разговори, водене на преговори, подписване на договори и споразумения. Пътувания също няма да ви липсват. Към цялата тази интензивност се добавя и засилена конкурентност, възможна конфронтация между вас и другите, в това число вашите лични или делови партньори. И през тази седмица ще се развиват събития в сферата на  дома и семейството ви. Те могат да са свързани с благоустройство на дома, покупка на имот, битови въпроси или желание от ваша страна да прекарвате повече време в уюта на домашната среда. Ако ви предстои смяна на местоживеенето или уреждане на имотни въпроси, свързани с покупко-продажба можете да разчитате на повече късмет. Можете да се възползвате от енергията, за да възстановите нарушени взаимоотношения  между вас и близките ви.КОЗИРОГ

Процесите през тази седмица ще бъдат продължение на тенденцията, зададена от предходната. Март активира и насочва  вниманието ви върху информацията, обученията, пътуванията, подписването  на договори и споразумения. Сега е моментът да внесете повече яснота в нарушени взаимоотношения. Информацията е изключително важна в посока положително влияние върху работните ви процеси. Въпреки логичният ви ум, добре ще ви се отразят интуитивно взетите решения. Нови контакти и взаимодействия ще внесат допълнително оживление в процесите. Ежедневието ви е натоварено, но и резултатите, които постигате са удовлетворяващи, успешно ще се справите с повишени изисквания към вас, допълнителни задачи или конкуренция. Сфера, на която трябва да обърнете внимание са вашите финанси. Движете се  в посока стабилизиране и увеличаване на доходите. Ще се наложи да направите компромис между това, което ви харесва и това, което ще повлияе в положителна посока на приходите ви. Ако имате неуредени парични въпроси, постарайте се да ги финализирате.

ВОДОЛЕЙ

Тенденциите, които възникнаха от началото на месеца ще продължават да бъдат активни и през тази седмица. Намирате се в отличен период, в който можете да повлияете положително на вашите доходи, да извършите благоприятни промени във вашия дом и семейство и във взаимоотношенията с близките ви. Действия от миналото или положени усилия също ще окажат вид морална или материална подкрепа. Новолунието от  миналата седмица внесе вид обновление в сложните процеси на промяна, през който преминавате. Възможно е да сте сложили край на остарели модели или начин на живот, но в същото време съществува възможност за  нещо ново и различно. Промяната е задействана, важно е вие самите да бъдете активни в тази посока.

РИБИ

Намирате се в един от най-силните периоди от годината. Това е времето, когато задавате тенденциите и посоката за цялата соларна година, активираща се с рождения ви ден. Успехът и късметът са на ваша страна. Имате благоприятен шанс да започнете живота си по един нов начин така, както на вас ви харесва. Важно е да бъдете активни и инициативни, вие можете да насочвате събитията през седмицата. Сега е времето, когато имате възможност да направите базисни преобразувания в личен и делови план, важно е да знаете какво искате. В добра позиция сте да защитите собствените си интереси, действайте в посока стабилизиране на тези връзки, които са необходими за вашето развитие или ви носят удовлетворение. Възползвайте се в максимална степен от благоприятната тенденция, начинът е чрез активно действие.

Успешна седмица на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ