Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 7 до 13 юни

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 7 до 13 юни

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 7 до 13 юни

Събитията през седмицата са силно белязани от коридора на затъмненията, който се активира от пълното лунно затъмнение на 26 май.  На 10 юни е  Новолунието в Близнаци с пръстеновидно слънчево затъмнение. Обстановката допълнително е усложнена от ретроградното движение на Меркурий, който е планетен управител на Близнаци.

Дните до Новолунието са дни за финализиране и приключване на започнати проекти. Тези дни са с основна насока освобождаване от всичко, което вече е ненужно, за да се направи място за новото, което идва с Новолунието.

Всяко новолуние задава нова тенденция и предоставя възможност за започване на нови дейности. Всяко затъмнение се свързва с приключване на един етап и предоставяне на възможности за  нови процеси.

На това новолуние активирането на  нови проекти и дейности се отлага поради следните астрологични фактори: неяснота в първите дни след затъмнението; Меркурий, който пряко е свързан с работните процеси  е ретрограден.

Периодът до 24 юни, когато Меркурий е ретрограден е изключително неблагоприятен за стартиране на нови дейности, за инвестиции, теглене на кредити, финансови сделки и скъпи покупки, подписване на договори. Дните са неподходящи за изясняване на отношения и преговори.

Квадратурата между Сатурн и Уран отново ще бъде активна от 14 юни, но нейното влияние ще се усеща и през тази седмица. Всички обстоятелства налагат необходимостта от промяна. Периодът е преходен, свързан с приключване на определени сфери, свързани със стария познат начин на живот и приспособяване  към нов модел на живот. Ретроградният  Меркурий в Близнаци  ще ни насочи към вътрешен анализ, преосмисляне и оценяване на стойностното в живота ни към това,  което е необходимо да бъде запазено, за да създадем стабилна основа върху която да се построи новото. Този период на вътрешна алхимия ще продължи до 24 юни, когато Меркурий ще  премине към директно движение.

ОВЕН

Предизвикателства и емоционални моменти няма да ви липсват. Юни месец носи напрежение за родените през втората и третата декада на знака. Бъдете внимателни и ако можете, преодолейте силното ви желание за действие.  Ретроградният Меркурий в съчетание с мъглата от затъмненията ви насочват към довършване и приключване на проекти и договорни отношения.  Бъдете максимално концентрирани при шофиране, водене на делови разговори и подписване на документи. Внимавайте кого допускате в обкръжението си, възможно е към вас да дойдат предизикателста и предложения, които са неверни и фалшиви. Не се предоверявайте.

Дали се движите във  вярната посока може да съдите по резултатите - ако те са добри, вие сте на прав път. Ако сте допуснали грешки, то сега е моментът да преразгледате ситуацията и да вземете нови решения. Дните до 24 юни са дни за преосмисляне и вид подготовка за нови действия. Периодът дотогава е благоприятен за изчистване на недоразумения между вас и колеги, шефове, за преразглеждане на договорни отношения, усвояване на нова информация. Подредете мислите си, изчистете всичко излишно.

ТЕЛЕЦ

В първите дни от седмицата желанието ви да направлявате живота си в посоката, която искате е силно. Все пак предпазвайте се от импулсивни и прибързани реакции. Финални дни, подходящи за приключване на започнати проекти и дейности. Новолунието в Близнаци и ретрограден Меркурий ще постави акцент върху приоритетите ви, стабилизиране на финансовите ви доходи, търсене на алтернативни възможности с цел подобряване на тази сфера. Отделете време за размисъл върху това, което е важно и стойностно за вас, за да може на следващото Новолуние, което е по-благоприятно  да предприемете конкретни действия. Ще се възстановят ситуации от минал период с цел поправяне или получаване на доходи, поощрения за минали усилия. Бъдете дипломатични, Венера в Рак ще ви подкрепи. Възползвайте се от обаянието си в провеждането на разяснителни разговори, преразглеждане на договорни отношения. Бъдете внимателни при финансви операции и подписване на документи. Насочете активността си към приключване на задачи от минали периоди.

БЛИЗНАЦИ

Преминавате през един от най-важните периоди за тази година период, през който е необходимо да затворите една страница от живота си и да отворите нова. Седмицата е определяща за вас - Новолунието, което е на 10 юни е в Близнаци и придружено от пръстеновидно затъмнение. Допълнително Меркурий, управител на вашия знак е ретрограден. Ако в живота ви се активират процеси от минал период, насочете вниманието си към тяхното окончателно решаване. Периодът до 24 юни е благоприятен да насочите вниманието си към вас самите. Вашата аналитична мисъл ще ви помогне да направите анализ на живота си до сега, за да можете да вземете решение за следващият етап. Вие сте в центъра на събитията, които преобразяват живота на човечеството. Вие сте пионерите в изграждането и адаптирането към един нов начин на живот в  основата, на който са знанието и информацията. Овладейте силния си импулс за действие, насочете огромният прилив на енергия към размисъл или практични, познати дейности. Огледайте живота си досега, оценете това, което ви е донесло успех и ви е извело напред, а останалото пуснете да си тръгне от него.РАК

Забавете темпото през тази седмица. По-голяма част от събитията ще се движат по инерция според зададената посока. Новолунието в Близнаци поставя началото на края на една цяла, изминаваща година за вас. Сега е времето, когато можете да си направите конструктивен анализ на вашата дейност и движение за целия отминаващ период, период на преосмисляне и нови избори. Това поведение ще ви даде прекрасна възможност на следващото Новолуние, което е във вашия зодиакален знак да проявите решителност, за да поставите едно ново успешно начало в живота си. Тези от вас, които до момента са създали, развили и утвърдили позициите си на работното място, са в период на разширение и стабилно социално положение. Други се нуждаят от още нещо, за да го постигнат. Действайте според това, което ви подсказва интуицията. Нуждаете се от отдих и усамотение, в същото време пред вас се активират допълнителни отговорности свързани с вашите дом, семейство и отношения в него. Действайте според приоритетите си.

ЛЪВ

До голяма степен въпреки обстоятелствата, при вас нещата започват да се случват с лекота. Силното присъствие на планети в знака Близнаци и ретро-Меркурий ще активират процеси, чиито основи сте поставили в минал период. Възможно е по-голяма част от събитията да са свързани с реализиране на ваша мечта. Акцент продължават да бъдат отношенията ви с вашите партньори. Работните ви ангажименти, социална заетост изискват в максимална степен цялото ви внимание. Фокусирайте се върху довършване и приключване на задължения от минал период. Затваря се една врата, но се появят и нови възможности. В дните около Новолунието овладявайте емоциите си и импулсивните решения. От 11 юни, ден след новолунието и затъмнението, Марс планетата на действието и активността преминава във вашия знак. Бъдете внимателни в тези дни след Новолунието. Погрижете се за здравето си и душевната хармония.

ДЕВА

През тази седмица е важно в максимална степен да бъдете внимателни. Сериозни промени настъпват в областта на вашия бизнес или кариерно развитие. Затруднения, застои или финансови проблеми могат да бъдат част от проблемите. Процесите могат да продължат до 24 юни. Опитайте се да извлечете максимална полза през този период като погледнете на него като вид възможност да обновите дейността си, с цел по- добри резултати в бъдеще. Повод за допълнително напрежение може да бъде атмосферата на работното ви място, създадена от  нелоялна конкуренция, невярна информация за вас самите, връщане на ситуации от миналото, които изискват преразглеждане и нови решения. Постарайте се да запазите репутацията си като предприемете правилни действия. Въведете баланс между семейните и работните си задължения.ВЕЗНИ

 Период на връщане назад към минали ситуации и преосмисляне на решения, свързани с професионалното ви  развитие или посока в бъдеще. Новолунието в Близнаци ще активира темите за вашето бъдеще и целите, които ще си поставите за един по-дълъг период от време. След 11-ти юни Марс преминава в знака Лъв и ще ви подкрепи в още по-голяма степен. За други Новолунието и ретрограден Меркурий  ще активират процеси от минал период, свързани с обучения и образование, изпити или съдебните  казуси.  Отново от вас се иска да търсите баланса и да полагате усилия, за да го поддържате. От една страна напрежението на работното ви място продължава, конфликтността все още не е преминала. Но от друга се радвате на добро финансово положение и благоразположението на вашите партньори, лични или делови. Затвърдете позициите, които сте изградили до момента, избягвайте рисковете те  ще ви дестабилизират.

СКОРПИОН

 Възобновяват се ситуации от минали периоди, които изискват преосмисляне и нови решения. Акцент ще бъдат въпроси, свързани с вашите партньорски отношения в личен или делови план, а също така и финансовите отношения. Бъдете внимателни във финансовите дела, избягвайте необмислени  финансови операции, взимане на  кредити или сериозни инвестиции. В друг аспект това е период, в който можете да си възвърнете средства, които сте дали назаем или да получите неочаквани финансови постъпления от наследства и др. Добри възможности за творците, хората на изкуството или собствениците  на бизнес. Заложете на дипломатичните разговори, преговаряйте за интересите и ще постигнете това, към което се стремите. След 11 юни Марс преминава в знака Лъв и ще нажежи обстановката на работното място най-вече за родените в началото на знака.

СТРЕЛЕЦ

 Социалният ви статус продължава да бъде на необходимото ниво. Чувството ви за удовлетворение от професионалните ви изяви расте, а заедно с него се стабилизират и финансовите ви потоци. Фокусна тема през месец юни, подчертана допълнително от новолунието в Близнаци и ретро-Меркурий са вашият брак и партньорски отношения. В живота ви могат да се появят хора от миналото, с които сте имали лични взаимоотношения или стари партньори  с нови бизнес предложения. Бъдете интуитивни към изборите и адаптивни към промените. След 11 юни навлизате в много по-позитивен и успешен период. Вложете повече усилия да укрепите тези партньорства, които за значими за вас. Необходимо е да направите компромиси, да промените подхода си ако търсите успех. От друга страна семейството  и взаимоотношенията ви с членове му се нуждаят от обновление или взимане на важни решения.КОЗИРОГ

Месец юни и събитията, които се отключват са вид тест за направените от вас избори до сега. Новолунието в Близнаци не ви подкрепя в решенията ви за нови проекти или в старта на каквито и да са начинания. Ако пред вас обаче съществуват възможности за ново начало, ще се наложи отново да преразгледате информацията и предложенията, свързани с нея. При подписване на договори и споразумения бъдете особено внимателни. Важна и приоритетна е обстановката на работното ви място, запазването на хармонична среда на общуване. Тенденцията за нарушена комуникация, неправилно разбиране продължават. Спешно се нуждаете от яснота, ако искате да продължите. Предстои изясняване на партньорски оношения и въвеждането на промени в тях. Конфликтността поради разлика в мнения и интереси продължава. Ретроградният Меркурий ще забавя развитието, ще затруднява общуването и реализацията на плановете ви. Необходимостта от промяна в начинът ви на живот е наложителна. След 11 юни до края на месеца, Марс в Лъв ще акцентира теми, свързани с финансови въпроси, наследствата, застраховки и данъци, задълбочаване на личните взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ

Дните до Новолунието носят напрежение, ежедневието ви е натоварено, а отговорностите, които идват към вас са многостранни. След 11 юни с навлизането на Марс в Лъв ще се сблъскате с редица провокации. Избягвайте рисковете. Новолунието и ретрограден Меркурий ще активират ситуации от миналото, свързани с вашите деца или любовни отношения. За да изпуснете напрежението може с лекота да влезете в любовна авантюра или да възстановите стари взаимоотношения. За собствениците на бизнес периодът предоставя възможност за преразглеждане на идеи и проекти, тяхното преработване и внасяне на уточнения, за да ги активирате в по-добри времена. Обмислете и огледайте нещата от всички посоки преди да предприемете конкретни действия. До голяма  степен новите проекти се нуждаят от финансова инвестиция. Финансото ви положение е такова, че се нуждае от стабилизиране и правилни решения. Избягвайте ненужни инвестиции или такива, които в бъдеще ще доведат до трудности.

РИБИ

Тези от вас, които до момента се радват на удовлетворителен резултат в кариерното си развитие през тази седмица могат да пренасочат известни усилия към дома и семейството. Новолунието в Близнаци ви дава прекрасна възможност по един нов по-конструктивен и диалогичен начин да решите казуси в  областта на имотни продобивки, промени в дома, семейни задачи и отношения, както и в отношенията с родители. Ще се наложи да направите известни компромиси. За творческите личности това е силен активен период. Като цяло информацията, която идва към вас, средата и контактите ви  дават силен творчески импулс или идея, която можете да реализирате. Получавате заслужена подкрепа от страна на  близки до вас хора, авторитетни личности. Изчакайте следващото Новолуние, което е силно подкрепящо ви, за да започнете нови начинания.

Успешен период на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ