Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 9 до 15 март

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 9 до 15 март

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 9 до 15 март

През тази седмица, от 11-ти март Меркурий тръгва в своя директен ход. Това ще се отрази благоприятно върху сферите, които са под негово управление; търговията, преговорите, уреждане на сделки и подписване на документи, взаимоотношенията и пътуванията.

Друго събитие, което ще повлияе активно върху хода на събитията е пълноунието в знака на реда Дева. Пълнолунието изкарва на повърхността всичко скрито в подсъзнанието и осветява енергиите на сянката. Ирационалното взема превес над рационалното и логичното. Склонността към импулсивни реакции и крайни емоционални състояния в съчетание със стационарен Меркурий ще внесе хаос в ежедневието най-вече на родените под знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. В опозицията на Слънцето в Риби и Луната в Дева е заложена дълбоката тайна на едновременното съществуване в духовния и материалния свят, търсенето на баланс и смисъл на живота. Кое е определящо за това пълнолуние? След дългият период на размисъл и преоценка е време за активно вливане в материалния поток и заземяване.

Дните около Пълнолунието са подходящи за материална реализация на проекти и идеи, а също така и за създаване на нови планове.

ОВЕН

Първите дни от седмицата носят напрежението на пълнолунието. Затова е необходимо да се предпазвате от конфликти на работното си място, а така също и от финансови рискове. Можете да избегнете конфликтите ако се постараете да довършите започнати проекти или поети задължения. Дори и да не ви удовлетворяват решенията на вашите шефове проявете уважение. Постарайте се да стабилизирате финансите си, ситуацията е нестабилна - от неочаквани печалби до сериозни загуби. Активирайте се и потърсете нови, надеждни източници на доходи. Възможно е към вас да се завърнат ситуации от миналото, свързани с партньорските ви отношения. Бъдете толерантни с партньорите си лични и делови. Ще разрешите възникнали противоречия ако погледнете нещата от позицията на срещуположната страна.

ТЕЛЕЦ

Това е вашият силен момент. Неговото благотворно влияние ще усетите по-силно след излизането на Меркурий от ретроградно движение, след 10-ти март. След тази дата можете да предприемете активни действия в областта на вашата основна дейност, създаване на нови партньорства или реализиране на замислени проекти. Вашият планетен управител, планетата на любовта, хармонията, парите транзитира през знака Телец до 3-ти април и ви покровителства. Нарастващите воля и активност, в съчетание с магнетизъм и чар ще ви помогнат да постигнете това, към което се стремите. За вас е важно да насочите енергията си в правилната посока, а това ще окаже положително влияние върху един по-дълъг период от време. Пред вас се разкриват нови възможности за печалба и добри доходи, а това е важно за равновесието ви. Насочете фокуса си към това, което искате и не се отклонявайте. Положително развитие може да очаквате във воденето на съдебни дела, разрешаване на юридически казуси или планове, свързани с чужбина.

БЛИЗНАЦИ

Първите дни от седмицата ще бъдат силно повлияни от пълнолунието в Дева, най-вече за родените през юни. Съчетанието на силна емоционалност от пълнолунието и със стационарното движение на Меркурий изисква пред вас да се постави знак с особено внимание. Бъдете в максимална степен отговорни към действията си, избягвайте необмислени, прибързани и емоционални реакции. Това поведение може да създаде още по-голям хаос в живота ви и разрушаване на стабилни структури. В друг аспект, ако дълго време сте били в неясна и натоварваща ситуация, интуитивно взетите решения най-вече в дните около пълнолуние ще бъдат изчистващи за вас. Активират се събития от минали периоди. Ще се наложи да преразпределяте времето си между служебните и семейни ангажименти, имотни казуси или грижи към родител. Пазете гърба си, възможни са предателства и непредвидени ситуации. Отделете време и необходимо внимание към членовете на вашето семейство, а също така време и за ваши любими занимания и интереси. Това ще възстанови спокойствието ви.РАК

През тази седмица можете да проведете разговори, които ще укрепят и внесат повече хармония в партньорските ви взаимоотношения, където конфликтността и напрежението са повишени. Увеличава се влиянието ви в колектив или организации. Започва период на активна дейност в посока осъществяване на намерения, желания и планове, свързани с вашите бъдещи цели. При някои от вас са възможни заслужени почивки в чужбина или разрешаване на юридически казуси. Седмицата е подходяща за уреждане на финансови въпроси, данъци, изплащане на задължения. Погрижете се за себе си, отделете време за вашите любими занимания или хобита, а в края на седмицата, времето прекарано с вашите деца или любимите ви хора ще ви зареди с положителни емоции.

ЛЪВ

Седмицата предвещава бурни ситуации в областта на вашата дейност от започване на активен и динамичен период, до конфликти и обтегнати оношения с шефове или авторитети. Голяма част от ситуациите са внезапни, а това ще води до стрес и напрежение. Овладявайте гнева си, бъдете по-толерантни и се заемете с важните за вас процеси. Морално удовлетворение от вашите усилия, положени в минал период, или награда ще бъдат повод за радост. А за тези, които търсят своето поприще в политиката, периодът носи благоприятни възможности. Относно финансовото ви състояние през седмицата се препоръчва да бъдете по-умерени. Периодът е благоприятен за разрешаване на финансови въпроси, данъци или кредити за водене на важни разговори с цел преговаряне за интересите ви. Новата информация, която ще получите ще ви бъде изключително полезна.

ДЕВА

Пълнолунието ще ви направи по-емоционални от обикновено, затова в дните около него се предпазвайте от прибързани и импулсивни решения. Важна тема, която може да се активира са вашите взаимоотношения, лични или делови, вашето лично отношение и взаимодействието ви с другите. Трудно ще ви бъде да видите ситуацията по правилен начин, възможни са заблуди и известни недоразумения, Меркурий е ретрограден до 10-ти март. Истината за събитие или ситуация, която е държана в тайна, може да бъде разкрита. Увеличават се шансовете ви за пътувания в чужбина, възможност за разрешаване на юридически казус.ВЕЗНИ

Седмицата следва активността и динамиката, която присъства в ежедневието ви. Социалната ви активност е висока, но подводните камъни по пътя към реализиране на плановете ви внасят напрежение и изтощение. До голяма степен случващото се в живота ви е следствие на решенията, които сте взели в минал период. Ако към вас се връщат ситуации от миналото, то те се нуждаят от вашето окончателно решение. Фокусирайте се върху приоритетни задачи и насочвайте енергията си. През тази седмица обърнете внимание на финансовото си положение. Вземете решения за стабилизиране на вашите финанси, избягвайте неразумни покупки, а ако имате задължения е добре да приключите с тях. Поддържайте равновесието, за да укрепите здравето си.

СКОРПИОН

Започналите трансформации в живота ви продължават. Пълнолунието ще активира процеси, свързани с осъществяване на ваша мечта или придвижване в избраната посока. Промяната ще бъде положителна за вас. Приливът на енергия, която усещате, ще ви помогне да взимате правилни решения, да провеждате конструктивни преговори, да усвоявате необходимата информация. Период, подходящ за подписване на договори след 10-ти март. В последните дни от седмицата ще се изострят проблеми и конфликтни ситуации между вас и вашите партньори, лични или делови. Ако искате да запазите дадено партньорство и ако то е значимо за вас ще се наложи да бъдете отворени към известни отстъпки и компромиси. В други случаи е възможно освобождаване от партньорства, които са изчерпали своето предназначение. Ако има напрежение във вашите отношения, то те се нуждаят от преразгледжане и създаване на нова основа.

СТРЕЛЕЦ

Пълнолунието ще ви засегне, най-вече родените през втората и началото на третата декада на знака. То ще ви направи по-емоционални, ще активира въпроси, свързани с вашето кариерно развитие и разширяваща се социална активност. Тенденцията може да има благотворен ефект върху материалното ви състояние. Периодът ви предоставя възможност да повишите доходите си, да спечелите нещо крупно, да получите повишение, поощрение или морално удовлетворение. Каквото и да е, приемете, че е заслужена награда, постигната чрез справяне с конкуренция или лична инициатива. Възможност за смяна на основните ви приоритети. Решения, свързани с вашето семейство или подкрепата на негов член ще доведат до позитивни преобразувания, които ще затвърдят позициите ви.КОЗИРОГ

Благоприятният период при вас, свързан с нарастване на вашата популярност, начинът, по който ви възприемат или интересът към вас, продължава. Това е добрата новина. Шансовете са на ваша страна. Доверете се на ценните качества, които притежавате като упоритост, дисциплина, организираност и предприемете смели действия към реализиране на това, което ви харесва. Към вас продължават да достигат нова информация, нови идеи и нови запознанства. Седмицата е подходяща за насочване на енергията към целите, които имате, за провеждане на конструктивни разговори или сключване на дълготрайни договори (след 10-ти март), заемане на престижни постове или лидерски позиции. Възможност за промяна на средата, приятелския ви кръг или хора от близкото обкръжение.

ВОДОЛЕЙ

Основните въпроси през седмицата ще бъдат свързани с уреждане на казуси, засягащи вашите приоритети, финансови сделки, уреждане на плащания, вземания, данъци, кредити. За някои от вас започва нов етап, свързан с чисто практични цели като стабилизиране на финансовото положение, повишаване на доходите или търсене на нови източници за доходи. Продължете с вашите основни цели или мечти, но внимавайте да не засегнете интереси на членовете на вашето семейство. Повечето ситуации са свързани с минали периоди, дори и да е натоварващо за вас, необходимо е да довършите започнатото. Погрижете се за здравето си, избягвайте конфликтна и агресивна среда. Уединението и времето, отделено за самите вас, ще окаже благотворен ефект.

РИБИ

Пълнолунието ще ви направи по-емоционални и чувствителни, но започва период, в който ще получите яснота - много ситуации, цели и посоки ще ви се изяснят. Слънцето, което е във вашия знак Риби ви дарява с повече виталност, сила, енергия и най-вече интуиция. През седмицата на дневен ред ще бъдат теми, свързани с вашите партньорства, лични или делови. Ще се наложи да вземете решения в тази посока, но преди да предприемете конкретни действия, съберете необходимата информация и заложете на дипломатичните преговори. Резултатът ще бъде постигане на желаното от вас и уреждане на финансови интереси. Звездите са на ваша страна, преговаряйте за интересите си, бъдете инициативни, така ще постигнете това, към което се стремите.

Успешна седмица на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова-астролог

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ