Седмичен хороскоп:Звездите за бизнеса от 18 до 24 октомври

              Седмичен хороскоп:Звездите за бизнеса от 18 до 24 октомври

Седмичен хороскоп:Звездите за бизнеса от 18 до 24 октомври

Очертава се една „сложна“ седмица изискваща премереност в действията и изострено внимание. Седмицата от 18 до 24 октомври е наситена с астрологични взаимодействия, които ще окажат влияние върху събитията в чисто материален план. В първите дни от нея, 17-18 октомври две важни планети се готвят да сменят  посоката си на движение: Меркурий и Юпитер. Стационарните планети ще предизвикат нарушения в ежедневните дела. В тези дни  не се започват нови дейности и проекти. Юпитер е социална планета, свързана с успеха и късмета. Точно в тези дни се налага човек да разчита на себе си, получаването на помощ или подкрепа е затруднено.

Дните до Пълнолунието в знака Овен, което е на 20 октомври са дни за подреждане на целите и разработване на начини за тяхното постигане. Седмицата и дните в периода 17-24 октомври са силно емоционално оцветени. След 20 октомври трите социални планети ще се движат директно, а към тях в директен ход се присъединява и Меркурий.

Всяко обръщане на движението е съпроводено с прилив на енергия. Необходимостта от влагане на енергията в градивен аспект е повишена поради напрегнатия аспект между двете планети на действието Марс и Плутон. Стремежите към упражняване и налагане на собствената сила, власт, желание за контрол и доминиране ще бъдат повишени. Тези разрушителни действия могат да доведат до сериозни конфликтни ситуации.  Осъзнатостта ще ви помогне да вложите това мощно космическо гориво в градивни действия, които ще дават положителни резултати до края на годината.

В допълнение на 23 октомври Слънцето преминава в знака на трансформациите и необратимите разрушения, Скорпион. Двата мощни владетели на Скорпиона: Марс и Плутон в този момент водят война помежду си. С преминаването на слънцето в знака Скорпион от 23 октомври до 21 ноември ще се повиши градусът на напрежението, кризисните ситуации ще се изострят, а конфликтността и  стремежът към налагане и контрол ще бъдат все по-явни.

Това е най-подходящото време за промяна и трансформиране на стари програми, партньорства, ситуации, изчистване от всичко излишно.

ОВЕН

През тази седмица от вас се изисква да бъдете изключително внимателни, най-вече за родените в третата деката представители на знака. Кадриналната промяна, която настъпва в живота ви, продължава своя естествен ход на развитие. Трансформационните процеси продължават като отново водещи са темите, свързани с вашите партньорски отношения. В дните около Пълнолунието, което е във вашия знак емоциите ви ще ескалират. Предпазвайте се от импулсивни и прибързани реакции. Доверете се най-силното си оръжие, вашата интуиция. Дните около 20-ти октомври носят повече напрежение, непредвидени ситуации най-вече за родените във втората декада на знака. Партньорските ви отношения в личен и делови аспект се нуждаят от преразглеждане. Конфликът на интереси, мнения и общи цели се задълбочава. Сложните събития изискват от вас да научите урока на здравословните граници. Избягвайте конфликтите, най-вече в дните около пълнолунието, загубите могат да бъдат необратими. Положителните новини са свързани с предложения занови идеи и бизнес, възможности за разширение и разгръщане на дейността. След 23октомври насочете вниманието си към  финансовото си състояние, действайте в посока увеличаване и стабилизиране. Предпазвайте се от неразумни и рисковани сделки. Ако имате заеми или кредити, постарайте се да ги върнете. Старайте се да вложите енергията си в правилните за вас неща.

ТЕЛЕЦ

Периодът свързан с висока социална активност и силна професионална заетост продължава. Ретрограден Меркурий ви предостави възможност за преосмисляне на действията ви до тук с цел внасяне на положителни структурни промени. Напрежението около вас е високо, но на този етап е важно да запазите вътрешното си равновесие. След 20 октомври с преминаването на Меркурий в директно движение, тези процеси, които са били в застой ще получат зелена светлина за реализация. През тази седмица Слънцето в знака Скорпион ще постави акцент върху вашите партньорски отношения. Темата не е нова, процесите тук и промените са започнали преди време. Сега пред вас излиза необходимостта да вземете решения в по-дългосрочен план. За да избегнете рискове в общуването с партньорите е необходимо да бъдете внимателни и толерантни. Възможно е да приключите с тези партньорски отношения, които са изчерпали формата си и не подлежат на трансформация.  Не изпускайте от фокус взаимоотношенията с важни личности, които до този момент са ви донесли положителни резултати. Здравословните компромиси ще ви донесат по-добри резултати.  Можете да постигнете  успехи, които трайно ще повишат авторитета ви, но не е изключен и  обратният ефект, да се окаже, че трябва да оставите нещо  и да прелистите нова страница.

БЛИЗНАЦИ

Ретрограден Меркурий внесе важни преобразования във вашата основна дейност или самостоятелен бизнес. От 20 октомври до известна степен ще усетите облекчение и възможност за придвижване напред. През тази седмица ще настъпи рязка промяна, свързана най-вече с вашата основна дейност, професионална реализация, начин на живот и грижа за здравето. Тази тенденция ще се развива до средата на ноември. Възможни са изненади и неочаквани събития, които ще поставят пред вас необходимостта от промяна в подхода и начина ви  на действие. Насочете вниманието си към хармонизиране, постигане на споразумения с тези ваши партньори, които имат положителен принос към вашето развитие. Тяхната подкрепа  ще се отрази стабилизиращо на финансовото ви положение. Бъдете активни и отстоявайте смело своите позиции, цели и стремежи свързани с бъдещето ви развитие. РАК

През тази седмица заложете на дипломатичния тон. Конфликтността е повишена не само на работното ви място между вас и вашите колеги, шефове, но и във взаимоотношенията с вашите партньори, с членове на семейството. В дните около пълнолунието на 20 октомври напрежението и конфликтността при родените в третата декада са много силни. Постарайте се в тези дни да си осигурите повече спокойствие или почивка. Обмислете действията си с цел бъдещи перспективи на развитие. Към края на седмицата с преминаването на слънцето в знака Скорпион фокусът постепенно ще се премести  върху вас самите, вашите деца или свободно време. За собствениците на самостоятелна дейност се усилва необходимостта от себеутвърждаване и реализиране на  собственият ви потенциал. Шансовете ви за успех се повишават, внезапни възможности  свързани с по-добри финансови резултати и придобивки не са изключени.

ЛЪВ

Излизате от период, в който имахте възможност да преосмислите линията си на движение до края на годината. От 20 октомври можете да предприемете конкретни действия. В първите дни от новата седмица  съберете мислите си и  подредете приоритетите си. Взаимодействайте в максимална степен, след 20 октомври можете да подписвате договори, да започнете нова дейност или нов проект. Вниманието ви до голяма степен  ще бъде ангажирано с основната ви дейност, социален статус или кариерно развитие. От 23 октомври с преминаването на Слънцето в знака Скорпион фокусът ще се премести към вашият дом, семейство, близки. Добре е да пренасочите част от енергията си към възстановяване на равновесието във вашият дом, семейни отношения, решаване на имотни казуси или взаимодействие с членове на семейството. При някои от вас този период  може да бъде свързан с възможност за повече почивка и създаване на хармонична среда в дома. Бъдете гъвкави и адаптивни, не пренебрегвайте мнението на близките си. Преразгледайте внимателно всичко, което имате към този момент, създадено или нуждаещо се от окончателни решения. Фокусирайте се върху целите, които сте си заложили.

ДЕВА

 До 20 октомври все още имате възможност да подредите приоритетите си, да определите целите си и посоката на движение до края на годината. Навлизате в чудесен период,  през който можете да повлияете в положителна посока на доходите си или да реализирате своя талант или мечта.  Преразгледайте възможностите, свързани с основните ви източници на доходи. Ако действията ви не дават необходимите добри резултати, това ще бъде знак да се насочите към нещо ново, по-подходящо. Бъдете инициативни и гъвкави, действията ви сега ще дават резултати в един по-продължителен период от време. Съществува тенденция за повишени разходи. В дните около пълнолунието, което е на 20 октомври е необходимо да се предпазвате от необмислени разходи и емоционални постъпки. Внесете равновесие в отношенията между вас и вашите постоянни партньори, а това ще се отрази положително на общите ви финанси и дейности. В центъра на събитията през седмицата ще бъде социалното, кариерното ви развитие, работните процеси. Дейности или проекти, които са били в застой през тази седмица ще се активират отново. ВЕЗНИ

Седмицата ще постави акцент върху взаимодействието ви с другите, това са най-вече вашите партньори в личен или делови план. Пълнолунието на 20 октомври, което е в знака ви на опозиция Овен ще подчертае и изостри темата. Необходимостта от поставяне на точни граници, изясняване на взаимоотношения е значима. Отстоявайте смело себе си, фокусирайте се върху това, което ви харесва, така по-лесно ще можете да вземете правилни решения. След 23 октомври с преминаването на Слънцето в знака Скорпион важна тема става финансовото ви състояние, неговата стабилност и нови възможности за подобряване на съществуващото положение, нови източници на доходи, усвояване на ресурси. Бъдете внимателни в избора на инвестиции или покупки. Неплатени задължения или непредвидени разходи, свързани с вашите дом, семейство могат да нарушат баланса. Бъдете адаптивни, харчете според основните приоритети. Това поведение ще генерира към вас нови възможности и парични потоци.

СКОРПИОН

С преминаването на Слънцето във вашия знак се активира нов етап в живота ви, който ще задвижи процеси в един по-дългосрочен план.  Прилив на сили, ентусиазъм и желание за промяна. Ако вече сте сигурни в целите си и посоката през тази седмица можете да предприемете конкретни действия. В друг аспект е по-добре да изчакате до Новолунието в Скорпион, което е на 5 ноември или най-добре след рождения ви ден. Дотогава една част от действията ви са свързани с довършване на започнатото или влагане на много енергия, но с неудовлетворителни  резултати. Фокусирайте се върху себе си, сега е момента да промените приоритетите си и да се погрижите по-добре за себе си. Съществуват благоприятни възможности за подобряване на вашите финанси.

СТРЕЛЕЦ

Всички предпоставки за успех са на ваша страна. Венера, планетата на любовта, ценностите и парите е във вашият знак. Тази планетна позиция ви гарантира  одобрението и подкрепата от страна на околните. По-лесно ще привличате това, което искате, което ви харесва. Можете да заложите на вашите вродени дипломатичност и силно чувство за справедливост, за да придвижите напред изпълнението на важните и значими цели. От 20 октомври навлизате в силен период за активно действие. Социалната ви активност е висока, а възможностите за успех са неограничени. Насочете вниманието си към вашата основна цел, сега имате възможност да определите посоката на събитията до края на годината. Преценете добре, освободете се от всичко излишно, изчистете минали ситуации и продължете напред. От 23 октомври с преминаването на слънцето в знака Скорпион е възможно да се активират събития от минал етап. Възможни са предложения, свързани с разширяване на дейността или с финансови инвестиции. Бъдете предпазливи, избягвайте финансови рискове. Грижете се добре за себе си и пазете здравето си. Вид почивка, оттегляне ще ви се отразят добре.  КОЗИРОГ

През тази седмица родените в третата декада представители на знака се налага да бъдете изключително внимателни в действията си. Конфликтността на работното ви място е повишена. Пред вас стои необходимостта след сериозни анализи, преосмисляне или на база минал опит, да предприемете конкретни действия в посока подобряване на дейността ви. В дните около 20 октомври са възможни неочаквани събития, развръзки по отношение на вашия дом, семейство, взаимодействие с близки. След 23 октомври обстановка постепенно ще се нормализира. Навлизате в период, в който ще се радвате на по-добри резултати вследствие усилията, които сте положили в минал период. Социалната ви активност ще се подобрява, а това по един естествен начин ще затвърди позицията ви в  колектива. Постепенно напрежението в работната среда ще бъде заменено с разбирателство вследствие компромиси, диалогичност или нови избори.

ВОДОЛЕЙ

През тази седмица неочаквана  ситуация  може да ви накара да излезете от зоната си на комфорт. Това, което ще се случи е отражение на живота ви  през изминалия период. Общуване и срещи, нова информация ще ви помогнат да се подредите, да освободите място за новото, което идва в живота ви.  Погрижете се за здравето си. Добре ще ви се отрази ако намерите време и се уедините, отдръпнете от обичайните ви занимания, така ще прецените ситуацията и ще изберете посоката. Бъдете адаптивни, налага се да направите структурни промени, за да получите по-добър  резултат. Промените за вас са нещо, което ви дава стимул за растеж и развитие.  Активността ви, професионалната ви заетост се увеличават, а планетата на късмета Юпитер, който от 20 е в директен ход ще ви се отплати щедро за всяко ваше усилие.

РИБИ

Силна седмица, в която можете да повлияете върху събитията в максимална степен. Събитията, които ще се активират около пълнолунието  ще ви покажат посоката ви на движение в бъдеще. Седмицата ще постави пред вас необходимостта да се съсредоточите върху цели, свързани с вашето бъдеще, продължаване на образование или пътешествия до далечни екзотични места. За някои от вас това е период на разширяване на собствените граници или уреждане на юридически въпроси. Късметът е на ваша страна възможностите са свързани с пътувания, нови запознанства, които могат да променят средата ви или да преминат в стабилни  партньорски отношения.  Получавате подкрепа от страна на важни за вас личности, което ще се отрази в положителна посока и на финансовото ви състояние.

Успешна седмица на всички знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Борисов сред среща с Асен Василев: Въглищните централи ще работят до 2038 г.
Германската инфлация падна до нива, виждани за последно преди войната в Украйна
Истанбулската конвенция влиза в сила в ЕС от 1 октомври
Миньори и енергетици блокираха пътища на няколко места в страната 
100 книги, които всеки трябва да прочете в живота си
Китай продава толкова много на Русия, че контейнерите вече се трупат
Денков: Правителството ще приеме плановете за справедлив преход в енергетиката въпреки протестите
Кои са най-търсените IT специалисти у нас през септември
Канада обяви помощ за Украйна за около 480 млн. долара
Бойко Борисов: Шансовете на Антон Хекимян са огромни, може да победи на първи тур
Джейми Даймън: Светът може да не е подготвен за най-лошия сценарий с лихвите на Фед
Денков: Пълното ни интегриране в европейските и евроатлантически структури е основна цел за кабинета
Спад на борсите в Европа на фона на повишената доходност на облигациите*
Финансовото министерство предлага връщане на ДДС от 20% за ресторантьорите
Всеки четвърти българин пропуска годишните профилактични прегледи
Обявен за убит руски адмирал участва в заседание на висши военни
Времето: Есента настъпва, ще бъде слънчево и топло
ЕС отново налага глоба от 400 млн. долара на Intel за злоупотреба с пазарна сила
ЕС ще отпусне 135 милиона долара на Тунис като част от пакта за миграцията
Майкъл Блумбърг очерта план за наследяване на медийната си империя
Дванадесет страни ще имат допълнителни места в следващия Европейски парламент
Цените на зърнените стоки по световните борси се понижават
Доц. Кунчев: За последния месец има 7 пъти нарастване на заболеваемостта от COVID-19
bTV се разделя с Антон Хекимян