JTI България отличена за шести пореден път с приза "Най-добър работодател"

JTI България отличена за шести пореден път с приза "Най-добър работодател"

За шеста година JTI България е сред най-добрите работодатели в България според проучване на ARS България, в партньорство с Kincentric. JTI получава отличието за шести път от шест участия в изследването, което се провежда у нас. За 2022 г. компанията е сред наградените в категорията „Малки компании“ с до 250 служители. Методологията на изследването включва 2 проучвания за всяка участваща компания – въпросник за ангажираността на служителите и за мениджмънт екипа.  

[[{"fid":"393008","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"external_url":""},"link_text":false,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"external_url":""}},"attributes":{"height":762,"width":516,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]       

“Стараем се да насърчаваме позитивен работен климат, да окуражаваме многообразието, да мотивираме служителите да дават най-доброто от себе си, да бъдат посланици на компанията и нейните ценности. Разбира се, това е път, по който развитието и ученето, адаптирането към нови ситуации и към постоянните промени, никога не трябва да спира.” каза Владислав Михов, главен мениджър на JTI България. 

AON Hewitt, чрез представителството си в България и в партньорство с Kincentric е глобална компания за решения в сферата на човешките ресурси. Тя  провежда  проучването „Най-добрите работодатели в България“ вече 15 години сред повече от 150 000 служители респонденти.

JTI е отличена и като глобален топ работодател - Global Top Employer, за иновативен подход към равенството, доброто физическо и ментално състояние на служителите, а българското дружество на компанията също е сертифицирано като топ работодател за поредна година. През настоящата година офиси на JTI в рекордните 35 държави бяха отличени от Top Employers Institute за постоянството им в създаване и поддържане на високо качество на работната среда.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ