Paysafe България стартира платена стажантска програма за ИТ специалисти

Paysafe България стартира платена стажантска програма за ИТ специалисти

Paysafe България стартира платена стажантска програма за ИТ специалисти

От 19 юни 2017 г. стартира платената стажантска програма на Paysafe България - водеща компания с дейност в сферата на онлайн разплащанията. Програмата продължава 6 месеца и предлага обучение за софтуерни инженери. Участие в нея може да вземе всеки, който е завършил подходящи програма или курсове. Целта е участниците да получат интензивни теоретични и практически познания, които да помогнат в избора на кариера и навлизането на пазара на труда.

Стажантската програма на Paysafe България се реализира вече 7 години и е подходяща за хора без или с малко опит, които имат възможност да се обучават в реална работна среда, да добият знания и да покажат уменията си. Обучението се провежда в офиса на Paysafe в София, който е сред 25-те най-популярни офиса в света за 2016 г. според класация на Office Snapshots.

През първото тримесечие стажантите преминават през интензивно обучение по Java Full Technology Stack. Втората част от програмата е с практическа насоченост и позволява на стажантите да добият реален опит в изграден екип. Областите, върху които са фокусирани теоретичните и практическите обучения, са основно: Java (Fundamentals, APIs and Related Technologies), Testing, Angular 2 и Linux.

Дванадесет от общо петнадесет участници успешно завършиха стажантската програма на Paysafe България през миналата година. Всички 12 стажанти показаха добри резултати и през декември 2016 г. бяха наети като служители на пълен работен ден в Paysafe. Курсисти от ИТ академии, с които Paysafe има партньорство, като HackBulgaria и IT Talents, също могат да се включат в стажантската програма след успешно преминаване през съответните курсове. Подобен вид партньорство между организациите спомага за създаването на добра среда, в която ИТ специалистите могат да се развиват дългосрочно.

„Стажантската програма на Paysafe България се провежда в офиса ни в София. Стажантите ни имат възможност да се учат от близо 150 софтуерни инженери и заедно с тях да се включат в реални проекти на компанията, достъпвайки приложения и източници, които служителите на Paysafe използват в ежедневната си работа“, пояснява Петя Николова, директор „Човешки ресурси” в Paysafe България.

Основният фокус на стажантската програма на Paysafe България са хора с интерес към информационните технологии, като опитът не е задължителен. Необходими са базови познания по Java, желание за развитие и възможност за най-малко 30-часова заетост на седмица. Всеки успешно завършил програмата има действителен шанс да стане един от над 850-те служители на Paysafe България. Paysafe България се създава като резултат от придобиването на Skrill от Optimal Payments през 2015 г. Днес компанията е един от най-големите работодатели у нас, а офисът ѝ заема шест етажа в една от най-новите офис сгради, Capital Fort, в София.

Кандидатстването е отворено на кариерната страница на компанията от 30 март. Одобрените кандидати ще бъдат информирани за участието си.

#########

Бизнес профил

Paysafe предлага решения за дигитални разплащания и транзакции за потребители от цял свят. Компанията осигурява бързи, удобни и сигурни начини за плащане преди, по време на и след момента на покупката чрез решения за предплащане, дигитални портфейли, възможност за плащане на вноски. С повече от 20-годишен опит, Paysafe се ползва с доверието на клиенти в цял свят за транзакции и управление на средствата им чрез над 100 начина на плащане в 40 валути. Портфолиото на компанията включва брандовете NETELLER®, Skrill®, paysafecard®, payolution® и FANS Entertainment. Акциите на Paysafe се търгуват на Лондонската стокова борса от декември 2015 г. За повече информация посетете www.paysafe.com.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ