Стартира Стажантската академия 2017 на „Алианс за младежта“

Manager News

През юли тази година по инициатива на Нестле България и като част от активностите в рамките на „Алианс за младежта“, бе дадено началото на Стажантска академия за стажанти на партньорите в Алианса.

Участие тази година ще вземат приблизително 20 млади хора. За първи път освен стажанти на Нестле в Академията ще се включат и стажанти от компаните партньори в Алианса, сред които ЧЕЗ, GoodMills, Заедно в час, Job Tiger, Vivacom, Metro, Publicis Groupe, JA Bulgaria.

Целта на тази съвместна инициативата е да даде възможност на младите хора да участват в различните обучителни сесии, да изградят мрежа от контакти със стажантите в останалите компании в Алианса и да се докоснат до различна бизнес среда.

Все повече компании-партньори поемат ролята на домакини при провеждане на обученията. Първият модул на стажантската академия вече е факт – „Бизнес етикет и протокол и Трудово-правни отношения“, проведен от експерти от ЧЕЗ и GoodMills.

Стажантската академия ще е с продължителност 5 месеца, като предстои да се проведат модули на различни тематики, сред които:

„Управление на проекти“ (Нестле България)

„Управление на времето“ (Заедно в час)

„Изграждане на личен бранд в социалните мрежи“ (Job Tiger)

„Презентационни умения“ (Vivacom)

Всеки модул ще бъде с различен домакин, а в някои от фирмите участници Академията ще завърши с представяне на проекти, разработени от стажантите, пред ръководния екип на компанията.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ