Топ 10 букмейкъри в България

Топ 10 букмейкъри в България

Сигурни сме, че спортните фенове вече са забелязали сериозната експанзия на бетинг компании в страната. Експертите на Nostrabet обръщат много внимание на лицензираните букмейкъри и обръщат внимание на всички предлагани услуги на пазара. Техните анализи помагат, за да открием някои от основните брандове, с които един спортен фен не може да сбърка. Нека обърнем внимание какво точно ще открием в различните платформи:

Нека започнем с един от новите брандове – Betway. Същият успя да се наложи на три континента и според мнозина може да бъде лидер на родния пазар. Спортните дисциплини са на високо ниво, но освен това ще открием и достатъчно добри стартови промоции. Брандът тепърва трябва да демонстрира позната класа, но съдейки по краткото време за изява, определено доставят необходимите иновации.

Продължаваме с Betano като бранд с особено внимание във всички детайли. Ще открием най-различни бетинг функции и освен това няма да забравяме, че e букмейкър с награди от технологичния свят. Въпросните призове идват за мобилно приложение и наличните скорост на обслужване и сигурност в платформата.

Английският бранд bet365 няма нужда от представяне, а освен това ще ни изненада с много сериозно количество спортни дисциплини. Платформата е наистина пример за бетинг предложения и ще е трудно за спортен фен да не открие любимия спор. Тук ще открием различни промоции за спорт и някои иновации, които оставят предимството в потребителя.

Виенската бетинг компания Bwin също може да се похвали с лиценз за България. Малко хора знаят, но това е компания, създадена от спортни фенове и в един момент достига до един огромен кръг от хора. Няма как да пропуснем и факта, че точно в тази платформа ще открием спортни дисциплини, които преди това не сме виждали никъде другаде. Отново имаме различни функции, мобилно приложение и още много други.

Разбира се, не трябва да се притесняваме от факта, че родните букмейкъри изостават. Ще открием, че в този момент Уинбет е един сериозен лидер в развитието на родните спортни прогнози. Откриваме иновации под формата на нови промоции, възможност за по-добри условия за игра и други. Освен това не трябва да игнорираме и спонсорството на различни тимове.

Говорейки за спонсори, тук трябва да посочим и ефбет като потенциален лидер и покровител на българския футбол. Не трябва да се изненадваме, че тук имаме изключително добра възможност за стрийм на спортни събития, освен това имаме и достъп до огромна футболна сцена – не само българска. Родният бранд също така е международен, което е още една положителна страна, а и популяризира българския футбол.

Ако има един бранд, който може да бъде запомнен от абсолютно всеки фен, не само от спортните, е Палмс Бет. Причината е, че през последните няколко години се въведоха различни иновации, запомнихме един специален телевизионен джингъл, но освен това открихме и много нови функции и възможности за клиентите. Днес промоциите и иновациите също продължават да се забелязват. Очакваме и сезонът тепърва да се разкрие за този бранд.

Компанията известна повече с казината и по-малко със спортни промоции – Sesame, днес печели внимание на аудиторията и със спортни залози. Логично е, че след като лицензът за предлагане на различни хазартни услуги вече е наличен, компанията няма да лиши своите клиенти от спорт. Ще открием добро портфолио и разнообразие, не трябва да се изненадваме от добрите промоции, както и иновативните методи за контрол на потребителската сметка. Разбира се, позитивите не са малко, но препоръчваме на всеки един клиент да се запознае по-подробно.

Онлайн букмейкърът 8888 е известен със своята иновативна визия – честно казано платформата прилича повече на телевизионна игра, но това в никакъв случай не е недостатък. Имаме достъп до широка гама от дисциплини, включително и най-различни електронни спортове. Присъстват промоции и добри варианти за обслужване на клиентите. Налична са и различни томболи, с които също се печели внимание за всеки един потребител.

Не на последно място ще трябва да обърнем внимание и на Alphawin. Това е ново лице на пазара – лицензът беше предоставен миналата година и отново откриваме добра професионална платформа. За да твърдим това, откриваме наличието на промоции и бонуси, допълнителни бетинг функции за игра. И това е постигнато за доста кратък период от време, следователно това също е добра платформа за бетинг забавление.

Нека напомним, че във всеки един от посочените брандове има налични рискове. Никъде няма да прочетете за гарантирани печалби или сигурност. Всяка една компания излиза с призив за отговорна и разумна игра, която носи забавление. Това е основата, от която трябва да се започва винаги.