През юли отново ще се наслаждаваме на A to JazZ Festival

През юли отново ще се наслаждаваме на A to JazZ Festival

През юли отново ще се наслаждаваме на A to JazZ Festival

За осма поредна година международният A to JazZ Festival ще се проведе в София. В дните между 6-и до 8-и юли едно от най-големите и очаквани музикални събития на столицата традиционно ще се разположи в красивия Южен парк.

Над 25 хил. души от страната и много чуждестранни гости посетиха предишното издание на фестивала, за да се насладят на популярното шведско трио Dirty Loops, феноменът на съвременния джаз Robert Glasper Experiment, изключителният Christian McBride и още много други артисти от Европа и България. Програмата на A to JazZ включваше и детска образователна програма, специален фестивален щанд, пъстър арт-базар, барове с коктейли и хапване, както и луди джем сешъни до сутринта. 

В програмата на A to JazZ Festival 2018 и тази година място ще намерят едни от най-големите имена от световната, българската и европейска джаз сцена, както и много нови възможности за още по-приятно джаз изживяване под открито небе. Очаквайте повече подробности скоро! 

Хедлайнери в трите поредни вечери ще бъдат Lalah Hathaway, Jazzmeia Horn, Cory Henry & The Funk Apostles. Запознайте се с пълната програма в дните на фестивала на официалната страница на събитието.

Фестивалът се провежда с изключителната подкрепа на Фондация “Америка за България”, Столична община и Министерство на културата. 

Входът е свободен. Заповядайте да слушаме музика под открито небе в Южния парк.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ