VI годишен форум: Отговорно производство и търговия (панел 2)

Участниците във втори панел „E-commerce - стойност на всяка цена“ на VI годишен форум ,,Отговорно производство и търговия” застанаха зад принципа за поставянето на поребителското изживяване на първо място.

Разговорът започна с презентация на Жанет Найденова, председател на Управителния съвет на Българска Е-комерс асоциация. Тя представи новите възможности и предизвикателства за електронната търговия в България.

С експертно мнение по панелната тема се включиха още Георги Костов, управляващ съдружник в GombaShop, и Иван Александров, основател и изпълнителен директор на eBag. Модерира Никола Илчев, основател на Balkan eCommerce Summit. Като се засегна важността на технологичните промени в онлайн продажбите през последните години и възможностите бизнесът да се възползва от тях.

***

Ексклузивен партньор: Kaufland.

С подкрепата на: Нестле България.

Имиджов партньор: Еко Партнърс България.

Институционални партньори:  БСК, Сдружение ,,Храни и напитки България“, ИАНМСП, Френско-Българска търговска и индустриална камара; Нидерландско-Българска бизнес асоциация; Българска търговско-промишлена палата; Германо-Българска индустриално-търговска камара

Медийни партньори: БНТ, dir.bg

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ