XI национален Фарма форум: От намерения към действия - дебат по политики (панел 1)

От усвояване на средства към умни инвестиции - българското здравеопазване има нужда от реално оптимизиране, с което да се коригират наложените инерции в някои области. Около това мнение се обединиха участниците в първи панел "От намерения към действия" на провелия се на 27 февруари XI национален Фарма форум на списание ,,Мениджър”

Дигитализацията трябва да бъде една от стратегиите за подобряване на здравните услуги у нас, посочиха още участниците в панела.

В дискусията се включиха Александър Йоловски, министър на електронното управление, д-р Александър Симидчиев, заместник-председател на Парламентарната комисия по здравеопазване в 49-о Народно събрание, Деян Денев, директор на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (ARPharM), Павел Колев, управител на АбВи България, маг.-фарм. Велина Григорова, заместник-председател на УС на Български фармацевтичен съюз, и Богдан Кирилов, изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по лекарствата. В ролята на модератор влезе проф. д-р Иво Петров, дмн, съосновател на Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център, медицински директор и началник на Клиниката по кардиология и ангиология.

***

Основен партньор на XI национален Фарма форум АбВи България

Събитието се осъществи и с подкрепата на: Astra Zenecanovo nordiskNovartisNatur Produkt. 

Институционален партньор: Български фармацевтичен съюзDutch Bulgarian Business Association

Медийни партньори на форума: БНТdir.bgMedical Newsportalnapacienta.bg

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ