Арестант избяга от спешното в Благоевград. Полицията на крак

Арестант избяга от спешното в Благоевград. Полицията на крак

Младеж, доведен за преглед от полицейски патрул, скочи през прозорец на Спешно-приемното отделение на многопрофилната болница в Благоевград и избяга. Инцидентът станал в 6.45 ч. тази сутрин. Патрул от двама полицаи довел минути по-рано младеж, за да бъде прегледан от лекар и след това отведен в ареста.

След като бил приет в спешното отделение, единият полицаи излязъл отвън да се обади по телефона, а колегата му останал при арестанта в отделението, докато се освободи дежурният лекар. Когато лекарят поел арестанта за преглед в шокова зала, момчето побягнало по коридора към помещението, в което почиват лекарите, когато няма пациенти. Там е единственият прозорец без решетки, предаде Дарик. Младежът излязъл през прозореца и скочил на паркинга от 2 м височина. След това побегнал към лозята в местността Баларбаши.

Двамата полицаи веднага тръгнали след него, опитали да го пресрещнат с патрулния автомобил. Потърсили и колеги за помощ и съдействие. Избягалият арестант обаче още не е заловен и се издирва.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ