Служител от маркетинговия отдел на "Левски" пребит посред бял ден с железни палки

Служител от маркетинговия отдел на Левски пребит посред бял ден с железни палки

Дългогодишен служител в маркетинговия отдел на ПФК "Левски" е бил пребит жестоко тази сутрин от двама неизвестни нападатели с железни палки.  38-годишният Цветан Вълчев е бил внезапно нападнат в непосредствена близост до стадиона на футболния клуб в квартал "Герена".

Сигнал за побоя бил подаден около 9.30 ч. сутринта, малко след това Вълчев е откаран в безсъзнание и с опасност за живота в ИСУЛ. В ранния следобед от болницата съобщиха, че пострадалият е дошъл в съзнание. Цветан Вълчев работи в маркетинговия отдел на "Левски" повече от 10 години, като е заемал различни длъжности. Причините за нападението към момента не са ясни. Междувременно ПФК "Левски" изрази възмущението си от бруталнот посегателство в официална позиция.

"Ръководството и служителите на „ПФК Левски“ АД са потресени от инцидента, разиграл се посред бял ден на територията на стадион „Георги Аспарухов“ на 21 август. Нашият колега Цветан Вълчев беше жестоко пребит от непознати засега лица и в момента е в болница, където се полагат всички необходими грижи за стабилизирането му. Сигурни сме, че служителите на реда ще извършат всички необходими действия, за да открият извършителите и подбудителите на този позорен и варварски акт. Уверени сме, че Цветан ще се възстанови бързо и ще бъде отново сред нас скоро!", пише в позицията, публикувана на сайта на футболния клуб.

Криминалисти изясняват обстоятелствата около инцидент, станал тази сутрин. Предприети са действия по установяване на всички обстоятелства около случилото се и издирване на нападателите, съобщиха от МВР по-рано през деня.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ