Преди първия милион

Българските истории на успеха

Българските истории на успеха

България има велики предприемачи и мениджъри. Сега, преди и по-преди. Но за някои от тях, живели в миналото, знаем малко, на други дори имената са забравени. Затова десета година списание "Мениджър" води поредицата "Преди и след първия милион". Авторът Григор Николов проучва и описва живота и бизнеса на мъжете и жените, поставили основите на модерния капитализъм в България от преди Освобождението до Втората световна война. Някои от тези крайно любопитни, вълнуващи и поучителни истории събрахме в това специално за нас издание.

Сами ще се убедите колко много са направили основателите на бизнеса за културата на инвестиране, за организацията на производството, за маркетинга, за корпоративната социална отговорност, за грижата и вниманието към клиента. Те са големи патриоти, работили с цялото си сърце на ползу роду.

Но това наше специално издание не е само за миналото. То е и за настоящето, и за бъдещето. В него разказваме за днешните и утрешните велики мениджъри на България, които носят същите морал, ценности и родолюбие. Традициите са живи.

Нищо не идва от нищото!

Всички имаме нужда от българските истории на успеха. Да ги прочетем, да ги знаем. За гордост, за вдъхновение.

Желая ви приятно четене!

Максим Майер, главен редактор

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ