Нов управляващ директор начело на New Moment New Ideas

Нов управляващ директор начело на New Moment New Ideas

Нов управляващ директор начело на New Moment New Ideas

Рекламната агенция New Moment New Ideas започва годината с нов управляващ директор в лицето на Костадин Крантев. Той е завършил „Журналистика“ в Софийския университет, последвано от над 15-годишен опит в областта на медиите и комуникациите. Присъединява се към екипа на New Moment през май 2011 като част от ПР отдела, след няколко години го оглавява, а от януари 2020 г. ще ръководи целия български офис на една от най-признатите рекламни агенции на Балканите.

Новото назначение е част от процеса по преструктуриране и обновяване, който агенцията започна през миналата година в отговор на предизвикателствата на рекламния пазар у нас. Част от отделите в екипа претърпяха промени, а медийното звено, което до миналата година бе отделно юридическо лице, вече е част от структурата на New Moment.

„Новата позиция на Костадин е логично следствие от желанието ни да променим лицето на агенцията и да получим нов заряд за нови и креативни кампании, които са запазената марка на New Moment New Ideas от самото ѝ създаване до момента“, коментира собственикът на рекламната група Жарко Сакан и допълва, че развитата регионална мрежа на агенцията е отличен актив, който отделните международни офиси ще продължават да ползват при нужда.

„Един от приоритетите пред групата е доброто сътрудничество между отделните офиси. Имаме над 250 служители с различни профили и страхотни умения в почти всички държави на Балканите. Искаме да ги интегрираме все по-лесно в различни проекти в интерес на по-доброто обслужване на нашите клиенти и именно това ще е моят фокус“, коментира Ненад Лозович, който ще продължи да бъде управител на българския офис.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ