Най-екстремният магазин на света

Това е най-екстремният магазин в света, твърдят от американската компания 37.5 Technology, излъчвайки реклама с уникален експеримент, при който магазинът е създаден на отвесен склон на скала в каньона Елдорадо в САЩ. 

Макар че стоките в магазина всъщност са безплатни, достигането до него е било доста трудно - алпинистите ентусиасти е трябвало да се справят със силни ветрове, дъжд и температури, които понякога се покачват до 40 градуса през август.

Иначе, гледката около каньона в Болдър, Колорадо, е неповторима! 

Най-отдалеченият временен магазин в света - Cliffside Shop, е бил създаден за експеримента от агенция Work in Progress (WIP). В него са се предлагали чорапи, планинско облекло и аксесоари. Изкачването до него е било близо 92 метра. Магазинът е "работил" два дни. 

Компанията 37.5 Technology предлага облекло за планински и скални приключения от модерни материали - якета, дрехи от мек вълнен плат и други продукти за защита от суровите условия на времето навън. Тя дава такива на около 70 катерачи в рамките на двудневния експеримент. Досега беше сравнително неизвестна марка в САЩ. След този експеримент от компанията се надяват да се сдобият с популярност и лоялни клиенти. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ