"Ние, ние, аз...!" - новата реклама на IKEA

Шведският бранд образвеждане IKEA представя в САЩ каталога си за 2019 г. с нова музикална видео реклама, в която героите изпълняват думите "ние" и "аз" под музиката на Джузепе Верди. 

Оперната реклама носи послание, че независимо дали става дума за "ние" - голямо семейство, или за "аз" - малко домакинство или време, в което човек остава на саме със себе си, винаги има място - с мебелите на IKEA. 

Операта има дълга история на подкрепа на рекламата - тя я озвучва от години, отбелязва изданието за маркетинг Adweek. "Libiamo ne’ leiti calici" от La Traviata по-рано беше използвана в реклама на Heineken, а “La Donna e Mobile” от Rigoletto стана муза на много рекламни спотове, включително на такива на компанията Groupon и на Doritos, излъчени по време на най-гледания американски рекламен ефир за годината - финала на футболната лига Супербоул. Музиката на Джузепе Верди, от своя страна, се виписва отлично в маркетирането на този продуктите на IKEA, звучи забавно и предизвиква усмивки, а освен това и се запомня. 

Кадрите на рекламата показват няколко сюжетни линии и ежедневни ситуации - време за семейството, време за парти, време за себе си, време за физически упражнения и тренировки, работно време. Всичко това, само под музиката, композирана от Верди и думите "ние" и "аз". 

Ето и видеото. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ