Кои са най-добрите барове и ресторанти в София? Гласувайте за своя фаворит!

Кои са най-добрите барове и ресторанти в София? Гласувайте за своя фаворит!

Кои са най-добрите барове и ресторанти в София? Гласувайте за своя фаворит!

Най-добрите барове и ресторанти в София за миналата година ще бъдат отличени в ново издание на наградите GoGuide Food&Drink Awards.

Заведенията в София стават все повече и по-добри, а Go Guide вече 15 години изследват хранително-вкусовата промишленост у нас, за да информират читателите си от първа ръка. Тяхното фино небце и този път успя да отличи всички забележителни вкусове, а вечно търсещата добри усещания душа – местата, които нямат еквивалент.

На база на целогодишни наблюдения Go Guide номинираха претенденти за призовете в 16 категории, а отговорността да изберат своите фаворити се пада  на читателите, които могат да гласуват в специално създадена платформа на https://bit.ly/3aGyDok , където всяко място е представено със свой профил и снимка. Платформата ще е отворена до 14 февруари и всеки градски хедонист лесно може да даде гласа си за най-добрите барове и ресторанти на нея. В края на кампанията един от всички дали гласа си в GoGuide Food&Drink Awards ще спечели ваучер за пазаруване от Fashion Days на стойност 1000 лева.

Всяко заведение, попаднало сред номинираните, лесно може да бъде разпознато заради големия червен стикер на витрините с логото на Go Guide и NOMINATED. А всеки преминал през всички 16 категории и над 80 заведения, ще има възможността да се докосне до този алманах на добре прекараното време.

Тази година GoGuide Food&Drink Awards се организират с генералното спонсорство на Takeaway.com.  Актуалната информация за кампанията можете да следите на: Goguide.bg

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ