София

Ограничават достъпа до НДК заради Срещата на върха "Три морета"

Ограничават достъпа до НДК заради Срещата на върха "Три морета"

Националният дворец на културата ще бъде с ограничен достъп за външни посетители на 8 юли (четвъртък) и на 9 юли (петък) 2021 г. Причината е Срещата на върха на инициативата "Три морета", която ще се състои в същия период в сградата, съобщават от НДК.

Всички културни пространства на НДК за посочения период остават затворени за външни посетители и публика, включително "Перото", театър "Азарян", "ДНК", арт галерията и кино "Люмиер". Събитията, предвидени в програмата на тези пространства, както и в останалите зали на НДК във визирания период, се преместват на нови дати.

С ограничен достъп ще бъдат и всички заведения и ресторанти на територията на НДК. Няма да работи за посетители и Националният туристически информационен център, разположен на Вход А4. Спектакълът "Животът - това са две жени" на "Нов театър НДК" - на 7-ми юли, ще се състои.

Билетният и информационен център на НДК ще работят с ограничено работно време на 7-ми юли - до 19.00 ч., а касите ще бъдат напълно затворени на 8-ми и 9-ти юли.

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ