Григор спечели демонстративния турнир в Мадрид и побъбри с Маша

Григор спечели демонстративния турнир в Мадрид и побъбри с Маша

Григор Димитров спечели демонстративния турнир в Мадрид Tie Break Tens. Състезанието беше изцяло с благотворителна цел. Българинът надигра Фелисиано Лопес (37).

В решаващият двубой българинът стигна до 10:7 над испанеца, като затвори впечатляващо мача с 4 поредни аса. Преди това той отстрани друг представител на домакините – Фернандо Вердаско, а в първия си мач се справи с англичанина Даниел Еванс.

Мачовете протичаха като тайбрек до 10 или, при равенство, до 2 точки разлика. Турнирът предхожда големия турнир на клей в испанската столица - „Мутуа Мадрид Оупън“, който започва на 7 май.

Григор Димитров привлече вниманието и на светските хроники, след като демонстрира топли отношения с бившата си приятелка Мария Шарапова, която също участва в голямото тайбрек шоу "Tie Break Tens" в Мадрид.

По време на един от двубоите двамата седнаха един до друг на трибуните и не се притесниха да покажат близост и да бъбрят на ухо. Малко по-късно любопитните кадри с Гришо и Маша да се появиха в социалните мрежи. Сегашната приятелка на Григор Димитров е певицата Никол Шерцингър.

По материали от Gong.bg

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ