Pulse стартира онлайн платформа с тренировки пряко от фитнеса

Pulse стартира онлайн платформа с тренировки пряко от фитнеса

Pulse стартира онлайн платформа с тренировки пряко от фитнеса

Достъпът до Pulse+ е напълно безплатен, платформата предлага програми както за напълно начинаещи, така и за средно напредналите, и за редовно спортуващите с опит, казва основателят на известната верига фитнеси Паскал Дойчев.

Г-н Дойчев, бихте ли ни разказали малко повече за Pulse+ и какво го прави различен от другите фитнес платформи?

- Платформата предоставя достъп до видео тренировки, записани в студийна обстановка с най-добрите треньори и спортисти в страната. В клиповете членовете на платформата ще разпознаят много от известните личности в бранша.

Основното преимущество на Pulse+ са 10 до 20 фитнес занимания, които излъчваме всеки ден в реално време пряко от залите на Pulse. Всеки желаещ може да ги гледа на своето устройство вкъщи, по време на отпуска и навсякъде, където му е удобно.

Разработването на Pulse+ отне повече от 4 години. Изключително доволни сме от резултата и се радваме да го предоставим на потребителите.

- Каква е целта на Pulse+?

- В момента достъпът до Pulse+ е напълно безплатен, като сме инвестирали сериозни средства в над 600 готови видеа за посетителите. Тяхната направа и организацията на лайв излъчванията отнеха значителен бюджет, но зад проекта стои кауза, в която вярваме.

Очакваме на следващ етап да добавим целенасочени интервюта, с които да поощрим здравословното приготвяне на храна. Ще предлагаме и изготвяне на хранителни режими от сертифицирани нутриционисти.

Всичко това ще бъде поднесено в един завършен продукт, който няма аналог в България. Основната ни цел е да увеличим броя на спортуващите хора. Както много пъти сме доказвали, за нас борбата с обездвижването, е мисия и кауза, в която вярваме. Нашето желание е потребители от всички краища на страната, а защо не и чужбина, да могат да се възползват от услугите на Pulse+.

Така всеки ще може да усети клубната обстановка, да се включи в онлайн предизвикателство с други потребители на живо, да изпълнява конкретни упражнения, да участва в популярни занимания като йога и много други.

Всеки може да предизвика себе си и да започне да се движи. Това е един чудесен начин да накараме хората да спортуват, да се раздвижат и да направят първата крачка, която е най-трудна. След нея всеки е доволен.

- Можете ли да ни кажете повече за тренировките на живо и предварително записаните видеоклипове, налични в платформата?

- Платформата е резултат от много усилия, инвестирано време и съвместна работа със специалисти и консултанти. Това ни позволява да дадем услуга по световен образец.

Видеата са записани в професионално студио със сертифицирани треньори. Имаме налични и тренировъчни програми, абсолютно безплатно за аудиторията - например, напълно начинаещите следват програми от 10 до 30 тренировки. Трябва да се каже, че за току-що навлизащите в света на спорта, този вид занимания са препоръчителни, тъй като дават гарантиран резултат чрез последователност. Платформата предлага програми и за средно напредналите, и за редовно спортуващите с опит.

Наблягаме на конкретен аксесоар, за който сме единствени представители в България – P.BoxX. Той представлява изключително удобна фитнес платформа с размер 74 см х 90 см, която е чудесен заместител на спортните постелки.

С P.BoxX се практикува лесно както йога, така и всички високоинтензивни тренировки. P.BoxX е в основата на заниманията в платформата. Наличието му вкъщи, съчетано с безплатната платформа Pulse+, води до една чудесна комбинация.

- Как сравнявате услугата на Pulse+ с тази в обектите Pulse?

- Потребителите ще се убедят лично, че двете са много сходни и дори могат да се допълват. С идването на лятото хората, които са успели да се мотивират и да започнат да тренират в Pulse+, ще получат абсолютно същата тренировка и треньор като тези в залите на Pulse. Ще ги заредим с енергията от залите и ще могат да тренират навсякъде, спестявайки си време от транспорт, което е все по-сериозен фактор в динамичната градска среда.

- Как смятате, че потребителите ще реагират на Pulse+?

- Смятам, че ще е положително. Фактът, че всичко това е безплатно, е новина само по себе си! Призовавам всеки да влезе в страницата и да я тества лично. Хората прекарват все повече време пред мобилните си устройства. Сега с тяхна помощ могат да получат достъп до нещо, което не е имало досега в страната.  

Pulse+ дава цялата нужна информация на тема фитнес в една действаща платформа. С помощта на насоки от най-добрите треньори в България, човек може лесно да направи първата крачка и да поддържа чудесна форма с нашите разнообразни тренировки.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ