Струва ли си да правим спортни залози в Palms Bet?

Струва ли си да правим спортни залози в Palms Bet?

Струва ли си да правим спортни залози в Palms Bet?

Букмейкърите все по-често отбелязват засилващото се внимание на спортните фенове, но освен желанието им за търсенето на по-добри коефициенти, все повече клиенти обръщат внимание и на промоциите. Интересен факт, е че един от младите брандове в лицето на палмсбет е сред лидерите в оригинални и конкурентни предложения на пазара. Анализаторите са категорични в позитивите тук и ще ни запознаят с всички възможности, които се предлагат в портфолиото, но нека отговорим и на въпроса в заглавието.

Краткият отговор тук е: да. Определено има смисъл да насочим вниманието си към този бранд, особено след като разполагаме със сериозно покритие на дисциплини, както и разнообразие от ставки. Професионалният поглед ни позволява не само да избираме някои от популярните пазари, по-смелите запалянковци могат да премерват сили и във фентъзи лигата, като така не играят срещу букмейкъра, а срещу всички останали почитатели.

Всеки букмейкър призовава към отговорна игра и забавление, като дори ще открием секция за помощ, ако започнем да залитаме в грешната посока, но най-важното е, че за да се спестят или поне редуцират подобни, присъства една много добра секция с промоции, която може да позволи на запалянковците да играят със средства предоставени от самия букмейкър.

Ще открием присъствието на начален бонус, бонус за  презареждане, както и безплатни игри, като те самите са повече от привлекателни и идват с шансове за печеленето на допълнителни награди. Всеки клиент може да участва и в дневната игра „Нов шанс“, която на дневна база може да изненада 25 клиента – теглят се на случаен принцип, следователно тук всичко зависи от късмета.

Тук обаче не трябва да забравяме и присъствието на така наречения джакпот за спорт. Какво е това? След като казината разполагат с прогресивни джакпоти, защо и спортът да се лишава от подобна опция. Този оператор беше сред един от първите, които въведоха тази опция. Едно от новите предложения е и секцията със специални залози, където ще открием и малко по-различни ставки от традиционните.

Обръщаме внимание и на добре познатите „Дуели“, които са още един оригинален прочит на спортните прогнози. Именно тук може да откриете, че Царско село се изправя срещу Арсенал, както и да се забавлявате на мач като Ювентус и Левски София. Как е възможно това? Това е още една фентъзи секция, в която се следи представянето на двата отбора в паралелните срещи, които се играят. Победител е този отбор, който в своята среща е успял да отбележи повече голове – реално няма как да съберем избраните в тази секция на едно място, но имаме една особено оригинална алтернатива.

Не трябва да пропускаме и още една много важна подробност, този букмейкър има специално внимание към родния футбол и предоставя своята финансова подкрепа на някои от големите футболни клубове, при това в правилния момент. Именно това пък не само ни дава по-добри спортни емоции, но и преференции, когато избираме родните срещи. Родното първенство продължава да е сред предпочитаните за спортната аудитория и

От гледна точка на пазари, дисциплини и добри шансове за забавление, брандът е изпълнил всички добре познати изисквания и определено ще даде поле за изява и на спортните почитатели, тук обаче можем да отбележим и някои липси, които най-вероятно ще отнемат известно време.

Липсва мобилно приложение, както и опцията за  пряко предаване – стрийм на спортни събития – ала нека не забравяме, че докато тези звена са някакъв пропуск, спокойно се елиминират с други позитиви. В рамките няколко години станахме свидетели на редица иновации и оригинални решения в този сектор и най-вероятно във времето ще станем свидетели и на тези опции, но все пак е необходимо и някакво технологично време.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Борисов сред среща с Асен Василев: Въглищните централи ще работят до 2038 г.
Германската инфлация падна до нива, виждани за последно преди войната в Украйна
Истанбулската конвенция влиза в сила в ЕС от 1 октомври
Миньори и енергетици блокираха пътища на няколко места в страната 
100 книги, които всеки трябва да прочете в живота си
Китай продава толкова много на Русия, че контейнерите вече се трупат
Денков: Правителството ще приеме плановете за справедлив преход в енергетиката въпреки протестите
Кои са най-търсените IT специалисти у нас през септември
Канада обяви помощ за Украйна за около 480 млн. долара
Бойко Борисов: Шансовете на Антон Хекимян са огромни, може да победи на първи тур
Джейми Даймън: Светът може да не е подготвен за най-лошия сценарий с лихвите на Фед
Денков: Пълното ни интегриране в европейските и евроатлантически структури е основна цел за кабинета
Спад на борсите в Европа на фона на повишената доходност на облигациите*
Финансовото министерство предлага връщане на ДДС от 20% за ресторантьорите
Всеки четвърти българин пропуска годишните профилактични прегледи
Обявен за убит руски адмирал участва в заседание на висши военни
Времето: Есента настъпва, ще бъде слънчево и топло
ЕС отново налага глоба от 400 млн. долара на Intel за злоупотреба с пазарна сила
ЕС ще отпусне 135 милиона долара на Тунис като част от пакта за миграцията
Майкъл Блумбърг очерта план за наследяване на медийната си империя
Дванадесет страни ще имат допълнителни места в следващия Европейски парламент
Цените на зърнените стоки по световните борси се понижават
Доц. Кунчев: За последния месец има 7 пъти нарастване на заболеваемостта от COVID-19
bTV се разделя с Антон Хекимян