Мъжът, убит с арбалет в Германия бил лидер на средновековен култ

Мъжът, убит с арбалет в Германия бил лидер на средновековен култ

Мъжът, убит с арбалет в Германия бил лидер на средновековен култ

Торстен В., който бе намерен мъртъв - убит от арбалет в хотел в Германия, е бил водач на окултна група, ориентирана около средновековния фолклор, в която жените били третирани от него като роби. Това сочат нови разкрития за убийствата с арбалет в Германия, които шокираха страната.

53-годишният Торстен бе намерен мъртъв заедно с още две жени в хотелска стая в Бавария в неделя. Убийствата бяха свързани със смъртта на още две жени, открити в апартамент в друг град в понеделник. 

Смята се, че Торстен В. е контролирал жените като лидер на подтисническа секта, сочат немски медии, цитирани от Би Би Си. Той бе намерен убит със стрели в главата и гърдите, хванат за ръка в легло с 33-годишната Керстин Е., която също е била застреляна с арбалет. Трета жена също е намерена мъртва в стаята, със стрела във врата, на пода. 

Полицията в Германия разглежда случая като "поръчано убийство и самоубийство". 

Според медиите в страната Торстен е използвал физическа сила и умела психологическа манипулация, за да контролира четири жени. Разследващите смятат, че починалите са били част от сексуален кръг с фокус върху Средновековието, а Тростен е бил гуру на групата, предава RTL. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ