Найджъл Фарадж блъснат от ван, докато обикалял бензиностанциите за гориво

Найджъл Фарадж блъснат от ван, докато обикалял бензиностанциите за гориво

Найджъл Фарадж блъснат от ван, докато обикалял бензиностанциите за гориво

Бившият лидер на партията Brexit и отявлен защитник на излизането на Великобритания от ЕС Найджъл Фарадж съобщи, че е бил ударен от транспортен ван, докато безуспешно се е опитвал да намери бензиностанция с налично гориво.

Според политикa, който плашеше съгражданите  си, че милиони българи ще им вземат  работните  места, настоящото правителство на Великобритания не предприема адекватни мерки, за да постави кризата с горивата под контрол. Както е известно от миналата седмица бензиностанциите в страната не разполагат с достатъчно гориво, поради дефицит на шофьори на цистерни. Сред основните причини за този недостиг на водачи са новите  правила и ограничения за работа на чуждестранни граждани във Великобритания, които влязоха в сила след Брекзит.

“Правителството твърди, че кризата с горивата е под контрол, но аз обиколих 7 бензиностанции и никъде няма наличност. Освен това бях ударен от ван, докато изчаквах да се включа на кръгово движение. Прекрасно начало на деня!“, оплака се Фарадж.

Политикът, който е с френски корени, изненадващо излезе от политиката, след като неговата кампания за напускането на Великобритания от ЕС в крайна сметка успя. Сега той е водещ на телевизионно предаване по телевизия GB News.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ