Лектори

Биляна Лаундс-Николова

Биляна Лаундс-Николова

изпълнителен директор на "Мелифера" АД

Предприемач, меден сомелиер и иновативен хранителен технолог.
Биляна е основател на Мелифера АД - бързоразвиваща се компания, която разработва биологични функционални храни с пчелен мед. Флагман продуктът MelliGEL печели множество награди за иновации в спортното хранене и привлича инвестиции, които извеждат дружеството на БФБ.

Бивш издател, търговски директор в Българската национална телевизия и интернет медиен професионалист с над 20-годишен опит, през 2016 г. Биляна сменя кариерата си, за да се занимава с нови храни. Нейната страст към иновациите в специализираните храни е тясно свързана с пчеларското й хоби и личната кауза за устойчиво и биологично земеделие.

По образование Биляна е магистър икономист (УНСС) с последваща диплома за бизнес администрация (Сити Юнивърсити, Сиатъл), но настоящата й кариера я провокира да разшири познанията си и да се преквалифицира в хранителен технолог и одитор по качеството на храните. Понастоящем Биляна е докторант в Университета по хранителни технологии – Пловдив със специалност Предприемачество и хранителни иновации.
 

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ