Лектори

Пламен Михайлов

Пламен Михайлов

управител на „Чери дриймс“

Пламен Михайлов е управител на „Чери дриймс“ ООД. Компанията произвежда зелена и червена чушка, лют пипер и тиквички и разбира се, емблематичните вкусни български череши. 


Стопанството се намира край пазарджишкото село Щърково, където стартират с над 330 декара черешови градини. В резултат на подкрепата и партньорството с Kaufland България, през 2018 г. „Чери Дриймс“ диверсифицират продукцията си, като започват да отглеждат и различни зеленчукови култури. Днес продължават да развиват зеленчукопроизводството си на 260 декара земя. 


Компанията притежава собствен цех, в който обработват и пакетират продукцията си. Оборудван е с хладилни камери, термосграда и една от най-модерните поточни линии. Инвестират особено внимание и в поддържането на правилния температурен режим за продукцията по пътя й от стопанството до клиента – от контролираната температура в цеха, през пакетажа, за който използват специални термопликове със затворена атмосфера, до транспорта с хладилни камиони до рафта в магазина. По този начин продуктите им стигат винаги пресни и с високо качество до българския потребител.
 

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ