Големият quattro модел - Audi Q7 дебютира предпремиерно в България

Големият quattro модел - Audi Q7 дебютира  предпремиерно в България

Големият quattro модел - Audi Q7 дебютира предпремиерно в България

България стана една от първите страни в Европа, в която SUV моделът на Audi -  Audi Q7, задаващ стандарти в сегмента дебютира с премиера. Той бе представен от автомобилната компания ПОРШЕ БГ с впечатляваща презентация, организирана на площад "Батенберг".

С второто поколение на големия SUV модел, марката с четирите кръга поставя нови стандарти в този пазарен сегмент. Задвижването, ходовата част, леката конструкция, системите за асистенция и мултимедията, впечатляват със своите иновативни технологични решения.

С тегло, намалено до 325 килограма, новият модел се превръща в еталон в своя клас. Автомобилът се отличава и с около 26 процента по-нисък разход на гориво от своя предшественик. Оборудван е с най-модерните електронни системи за подпомагане на водача, инфоразвлекателни технологии и комуникационни възможности.

Audi Q7  е вече в предварителна продажба в дилърската мрежа на Аudi в цялата страна. Цената на базовия модел с дизелов двигател 3.0 TDI  е 121 597 лв. (62 171 евро) с ДДС.  Предпремиерният автомобил ще бъде в България за една седмица до 29 април и може да се види в мобилния шоурум на Ауди на пл. Батенберг.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ