Марадона поиска луксозен кросоувър по време на престоя си в София

Марадона поиска луксозен кросоувър по време на престоя си в София

Марадона поиска луксозен кросоувър по време на престоя си в София

Едно от най-коментираните и дългоочаквани футболни величия Диего Марадона, който до броени дни ще пристигне в София за феноменалното шоу по повод юбилея на Христо Стоичков, изрично е пожелал по време на престоя си у нас да има на разположение мощен, високотехнологичен и разбира се, луксозен автомобил.

Като почитател на високите скорости и силните усещания, Марадона заложи на топмодела символ на премиум усещане и спортен дух - кросоувър Infiniti QX70.

Избран след прецизна селекция, луксозният автомобил отговаря на 100% на всички изисквания на легендарния футболист и носител на „Златната топка“. С 5,0-литровия V8 двигател, всяко докосване на педала на газта ще предоставя на негово разположение невероятните 390 конски сили и 500 Нм въртящ момент и вълнуваща бързина и вдъхновяваща динамика.

Купето на високотехнологичния кросоувър предлага усъвършенствана климатична инсталация, която отстранява до 99,5% от алергените от идващия отвън въздух.

Именно това е било и едно от основните изисквания на Марадона към возилото, което да го очаква на Летище „София“.

Освен всички допълнителни екстри, купето е спортно оборудвано с мека и луксозна кожа, а специалният модел разполага и с ново поколение осветителната система „Добре дошли“, която реагира автоматично на присъствието.

Събитието „50 години номер 8“ е на 20 май 2016 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 20:00 часа.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ