Варна Тауърс отваря врати през есента

Варна Тауърс отваря врати през есента

Варна Тауърс отваря врати през есента

Търговско-административният център Варна Тауърс ще отвори врати през месец октомври 2010 г. Това съобщиха инвеститорите и собственици Марин Згурев и Антонио Бухтияров.

Кампанията по официалното откриване вече стартира и ще продължи до есента.

Варна Тауърс е първият по рода си мултифункционален комплекс във Варна. По проект в него се съчетават възможностите за търговия, забавления и бизнес.

Комплексът разполага с над 83 хил. кв.м обща разгърната площ, от които 60 хил. кв.м търговски и обслужващи площи, и 23 хил. кв.м – площи с офиси клас А.

Най-големият офис наемател в него е Е.ОН България, който ще заеме малко повече от 17 хил. кв.м. Сред заявилите интерес за наемане на площи са словенската търговска верига за бързооборотни стоки „Меркатор”, както и дебютиращите във Варна световни марки LC Waikiki, Koton, Jennyfer, Piazza Italia и List.

От българските компании ще бъдат представени „Денси”, „Чиполино”, „Макс спорт”, ресторант „Его”, City Rock Cafe и др.

В сградата ще бъдат изградени единствена по рода си в България зона за забавления на закрито с площ от над 8 хил. кв.м, зона за всички видове комунални услуги, както и първият на Балканите панорамен въртящ се ресторант „Магнито” разположен на върха на източната кула. На територията на комплекса ще бъде открит и целодневен център за близо 100 деца.

Върху западната кула ще бъде изградена първата в България лицензирана хеликоптерна площадка върху сграда.

Инвестицията във Варна Тауърс надхвърля 50 млн. евро. Стартът беше даден през 2007 г., като в работата по изграждането взеха участие над 1500 души и повече от 100 фирми.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ