Курорти привличат туристи с евтино море по 35 лева

Курорти привличат туристи с евтино море по 35 лева

Курорти привличат туристи с евтино море по 35 лева

Евтина почивка на морето чака отпускарите в началото на туристическия сезон. В края на май и първата седмица на юни всички хотели работят на пълни обороти, пише Frog News.

Изгодни пакети и промоции предлагат хотелите по Южното Черноморие, за да привлекат туристи преди активния сезон. Повечето оферти изтичат в последния ден на май, но има и много отстъпки до 5 юни. В 4-звезден комплекс в Китен например може да се почива на цена 39 лв. на ден ол инклузив. Толкова е цената и в един от 5-звездните в Слънчев бряг, но там офертата е за нощувка със закуска и вечеря, без обяд. Четиризвезден комплекс в топкурорта предлага ол инклузив само за 38 лв. на човек. Тя е в сила до 1 юни включително. В някои хотели има 15 процента отстъпка за резервации, направени до края на май. Дава се и бонус - при 7 нощувки се заплащат само 6. Така ако туристът предплати за 14 дни ваканция, двата дни могат да му излязат безплатно. Много от хотелите предлагат до края на месеца и допълнителен бонус - безплатна ваканция за деца до 11 години, при условие, че са с двама възрастни.

В тризвездните хотели в Златни пясъци е още по-евтино. До 11 юни в тях може да се спи и за 35 лева по формулата ол инклузив.  "Плати 5 ползвай 6 нощувки" пък е една от атрактивните оферти на тризвездните хотели в Албена. Комплекси на плажа предлагат ол инклузив на цени от 55 до 72 лв. на човек в двойна стая.

Най-евтини за лятна ваканция са офертите на хотелчета и къщи под наем в Шабла и района. Нощувката в бунгала, разположени край Дуранкулак, е от 7 до 20-25 лв.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ