London Business School си търси рекламна агенция

London Business School си търси рекламна агенция

London Business School си търси рекламна агенция

London Business School (LBS) търси рекламна агенция, на която да повери бюджета си за глобален маркетинг на стойност 5 млн. лири, пише campaignlive.co.uk. До агенциите в Англия е бил изпратен бриф. Конкурсът ще се състои преди Коледа.

Агенцията, която ще го спечели, ще се захване с цялостните комуникации на учебното заведение. Тя ще създава кампании, с които ще работи в поредица от дисциплини. Както и при другите университети, работата ще бъде насочена към засилването на бранда на учебната институция и подновяването на усилията да се увеличи студентския прием от страната и чужбина.

LBS ангажира няколко рекламни агенции през годините. Gyro се е занимавала с промотирането на магистърските му програми и следдипломната квалификация през 2007 г. Tequila\London, сега част от Being, рекламира курсовете му и тренировъчните програми.

Това международно бизнес училище залага периодично на рекламни кампании, които издигат престижа му. То често попада в списъците на топ бизнес училищата в Европа. През 2011 г. „Файненшъл таймс” за трета поредна година го обяви за номер 1 в света за неговата MBA програма.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ