Задръствания и натоварено движение по главния път София-Бургас

Задръствания и натоварено движение по главния път София-Бургас

Задръствания и натоварено движение по главния път София-Бургас

Изключително натоварено е движението по пътя София-Бургас в района от Сливен до Карнобат, съобщиха от ОД МВР в Сливен, цитирани от „Фокус”. В района на Петолъчката се се образували сериозни задръствания в посока Бургас. Причината е многото пътуващи към морето. За момента няма инциденти. Около 9 ч. тази сутрин движението в района на Петолъчката беше спряно заради аварирал тежкотоварен автомобил.

Преминаването беше възстановено около 10,15 ч., като по време на ограничението имаше обходен маршрут. Заради пускането на участък от автомагистрала "Тракия" до Хаджидимитрово е направена промяна в организацията на движение. На кръстовището на изхода за Сливен и на това за Веселиново с предимство не са излизащите от Ямбол, а слезлите от магистралата. На кръстовището за Сливен са поставени неравности и полицейски екипи дежурят денонощно, за да регулират движението.

Преминаването през Петолъчката остава транзитно. Не се позволява спиране и слизане на хора от преминаващите автомобили. Ограничението е в сила до окончателното обезопасяване на района. Екипи на КАТ следят за нередности в района на Петолъчката, Нова Загора, Коньовски завой и до село Трапоклово. Стационарни камери са разположени по пътищата край селата Подслон и Съдиево, както и на изхода на Нова Загора в посока София.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ