Избраха "Мениджър на дентална практика 2010"

Избраха Мениджър на дентална практика 2010

Носител на голямата награда във второто издание на конкурса „Мениджър на дентална практика” стана д-р Катя Славова от денталната клиника „Биодент” в Елин Пелин.

Конкурсът се провежда по идея на професионалното издание на българските зъболекари „Стоматологичен свят”, като се организира в сътрудничество с Асоциацията на денталните мениджъри в България и с Асоциацията на денталните дилъри. Подкрепят го Българският зъболекарски съюз, Съюзът на зъботехниците в България, Сдружението на българските зъболекари.

С първа награда в категория „Мениджър на дентална клиника” бе отличен д-р Ивайло Рибагин от София. Д-р Миглена Теофилова от Перник получи първа награда в категория „Мениджър на дентален кабинет”. Победител в „Мениджър на зъботехническа лаборатория” стана Соня Дечева, мениджър на зъботехническа лаборатория „Дент Омега”, Пловдив.

В мотивите си за присъждането на голямата награда „Мениджър на дентална практика 2010” на д-р Катя Славова журито изтъкна широкия мащаб на управление на клиниката – със 7 филиала в населени места около Елин Пелин, добрата организация и екип без текучество, енергичната инвестиционна политика и приложение на принципите на съвременния дентален мениджмънт, силната социална ангажираност. Клиника „Биодент” е поела ангажимент за постоянното лечение на на деца, лишени от родителски грижи, в дом в с. Доганово.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ