Избраха "Мениджър на дентална практика 2010"

Избраха Мениджър на дентална практика 2010

Избраха "Мениджър на дентална практика 2010"

Носител на голямата награда във второто издание на конкурса „Мениджър на дентална практика” стана д-р Катя Славова от денталната клиника „Биодент” в Елин Пелин.

Конкурсът се провежда по идея на професионалното издание на българските зъболекари „Стоматологичен свят”, като се организира в сътрудничество с Асоциацията на денталните мениджъри в България и с Асоциацията на денталните дилъри. Подкрепят го Българският зъболекарски съюз, Съюзът на зъботехниците в България, Сдружението на българските зъболекари.

С първа награда в категория „Мениджър на дентална клиника” бе отличен д-р Ивайло Рибагин от София. Д-р Миглена Теофилова от Перник получи първа награда в категория „Мениджър на дентален кабинет”. Победител в „Мениджър на зъботехническа лаборатория” стана Соня Дечева, мениджър на зъботехническа лаборатория „Дент Омега”, Пловдив.

В мотивите си за присъждането на голямата награда „Мениджър на дентална практика 2010” на д-р Катя Славова журито изтъкна широкия мащаб на управление на клиниката – със 7 филиала в населени места около Елин Пелин, добрата организация и екип без текучество, енергичната инвестиционна политика и приложение на принципите на съвременния дентален мениджмънт, силната социална ангажираност. Клиника „Биодент” е поела ангажимент за постоянното лечение на на деца, лишени от родителски грижи, в дом в с. Доганово.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ