Испанският лидер в обзавеждането за кухня Fagor вече и в България

Испанският лидер в обзавеждането за кухня Fagor вече и в България

Испанският лидер в обзавеждането за кухня Fagor вече и в България

Самопочистваща се фурна доскоро беше само мечта от сферата на фантастиката за всяка старателна домакиня, която редовно приготвя топла вечеря на семейството си.

Уредът обаче вече е факт и е част от най-новата серия на престижната испанска марка за кухненско оборудване Fagor, която от вчера трайно присъства и у нас.

Стъпването й на българския пазар беше отбелязано с представянето на гамата от мебели за кухня и най-новите уреди на бранда в шоурума на Мебелна къща Ralica в столичния The Mall.

В пет специално обособени къта гостите на презентацията имаха възможност да създадат свой уникален 3D проект на кухненско обзавеждане и дори да персонализират повърхностите на мебелите с любимата си снимка. Освен самопочистващата се фурна, интерес предизвикаха съдовете, създадени по уникална технология за по-здравословно приготвяне на храната, както и най-новият уред за сладолед.

Отличаваща характеристика на Fagor са иновациите. Брандът създава хладилници, които елиминират плесени, бактерии и неприятни миризми. Fagor Driron е първият електроуред на пазара, който изсушава и изглажда всякакви дрехи и тъкани, слагайки край на безкрайните часове гладене с ютия. На марката принадлежи и технологията ECO-EMISSORS - нова екологична система от конвектори за отопление, известна и като „зелена топлина”, която лесно се инсталира и е с 40% по-икономична от други конкурентни отоплителни системи на пазара.

Продуктите на FAGOR се продават в над 100 държави, като България вече е една от тях, а компанията е 5-та на общоевропейския пазар като производител на уреди за домакинството, безспорен лидер в Испания и на първо място във Франция с 15,5% пазарен дял в сектора.

Мебелите и уредите на FAGOR GROUP у нас се предлагат от „ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ“ АД и „МЕБЕЛНИ КЪЩИ РАЛИЦА” АД.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ