"Мениджър Нюз" ще организира и заплати обезопасяването на дома на пребитите в Малорад възрастни хора

Мениджър Нюз ще организира и заплати обезопасяването на дома на пребитите в Малорад възрастни хора

Трогнат и възмутен от бруталното нападение над двама възрастни и болни хора в с. Малорад, екипът на „Мениджър Нюз” реши да помогне на семейството да се предпази от бъдещи атаки. За да могат Венета и Васил Лисичкови да живеят спокойно, ние ще организираме и заплатим ремонта и обезопасяването на техния дом във врачанското село. Ще бъдат инсталирани нови метални врати, ще им бъдат поставени нови, по-здрави рамки, а прозорците ще бъдат укрепени.

Както съобщи по-рано тази сутрин bTV, сем. Лисичкови бяха нападнати, мъчени и жестоко пребити по време на обир в дома им. Неизвестните към момента престъпници проникнали в дома на семейството през прозореца на мазето и, след като не намерили нищо ценно, нахлули в стаята, където спели Васил, Венета и болната им 40-годишна дъщеря. Нападателите душили мъжа с въже и жестоко пребили 74-годишната му съпруга, докато се опитвали да изтръгнат от нея сведения къде крие ценностите си.

Накрая измъчената и болна Венета признала тайното скривалище на всичките спестявания на семейството – 3000 лева, събирани с големи лишения за лечението на неподвижната им от години дъщеря. Откраднати са и двата мобилни телефона на възрастните хора. Съселяни съобщиха пред bTV, че къщата на Лисичкови е била обирана вече поне 20 пъти, въпреки заключените врати и катинарите.

Сем. Лисичкови са получили навременно лечение, след като били открити на сутринта в безпомощно състояние. Полицията разследва случая и разпитва заподозрени. Екипът на „Мениджър Нюз” желае на семейството бързо възстановяване и обещава, че ще направи всичко по силите си, за да предотврати подобни инциденти за в бъдеще, както и че ще следи за действията на полицията по случая, за които своевременно ще ви информираме. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ