България

Политика

|

Общество

|

Промоцията за абонамент на сп. „Мениджър” продължава до края на септември

Промоцията за абонамент на сп. „Мениджър” продължава до края на септември

Все още имате възможност да се възползвате от промоционалната абонаментна кампания на сп. „Мениджър” – „Бърз и умен”, която стартира в началото на август.

Тя ви предоставя шанс да направите годишен абонамент за най-авторитетното национално бизнес издание в България за 2012 г. със сериозна отстъпка в размер на 25% от коричната цена.

Така, до края на септември едногодишният абонамент за любимото ви сп. „Мениджър” струва само 45 лв.

От началото на октомври той отново ще е на стандартната си цена от 54 лв. Сега е моментът да инвестирате в едно по-разумно решение, защото всичките ни усилия са насочени в това да Ви помогнем в бизнеса и да помогнем на бизнеса.

Независимо кой от двата варианта за абонамент ще предпочетете, винаги печелите, защото списанието ще ви бъде доставяно чрез куриери, като разходите по доставката са изцяло поети от нас. В тази връзка очакваме да ни посочите точен адрес, на който в работно време пратките могат да бъдат получавани.

Абонирайте се бързо и лесно в електронния магазин на Мениджър (https://www.manager.bg/magazin/bg/subscribe/Мениджър ) или като потърсите връзка с нашите сътрудници по абонамента на адрес abonament@manager.bg, както и на тел. 02/ 983 13 05 (вътр. 203). Очакваме Ви на www.manager.bg/magazin.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ