Част от София остава без вода във вторник и сряда

Част от София остава без вода във вторник и сряда

Част от София остава без вода във вторник и сряда

Част от София ще остане без вода във вторник и сряда, съобщиха от „Софийска вода”.

Във вторник във връзка с подмяна на уличен водопровод в ж.к. „Дружба” I, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Капитан Димитър Списаревски”, ул. „Илия Бешков”, ул. „Стоян Стоянов”, ул. 5048 и ул. „Тирана”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени в ж.к. „Дружба” I пред бл. 158.

На 21 август във връзка с механично почистване на резервоар „Изгрев” в кв. „Гниляне” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: кв. „Гниляне” кв. „Курило” кв. „Изгрев”.

 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: кв. „Гниляне” - на площада; кв. „Курило” – ул. „Вечерница” на ъгъла с ул. „Търговска”; кв. „Изгрев” – ул. „Христо Ботев” на ъгъла с ул. „Надежда”.

Във вторник във връзка с реконструкция на улични водопроводи кв. „Горна Баня”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Николай Хрелков”, ул. „Лотос”, ул. „Прибойница” и ул. „Урал”.

 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Никола Петков” и ул. „Николай Хрелков”.

В сряда във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Ловджийска чешма” във вилна зона „Градище”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона „Градище”, вилна зона „Ловджийска чешма”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: вилна зона „Градище” на ул. „Младежка” ъгъла с ул. 3-та; вилна зона „Ловджийска чешма” до Ловджийската чешма.

На 22 август във връзка с изграждане на шахта за редуцир вентил на уличен водопровод по ул. „Лютиче” ж.к. „Връбница І”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ж.к. „Връбница І”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кръстовището на ул. „Царевец” и ул. „Бели Дунав”.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ