Четирима загинаха по пътищата в Черния петък

Четирима загинаха по пътищата в Черния петък

Четирима загинаха по пътищата в Черния петък

Четирима души загинаха в две тежки катастрофи по пътищата на страната днес, пише Vesti.bg.

Три жертви взе тежката катастрофа с пътнически микробус, станала край русенския град Сливо поле - две жени загинаха при инцидента, на път за болницата почина трети пътник от превозното средство.

По разказ на един от пътниците, шофьорът се е обърнал да види една от жените, която се оплакала, че не се чувства добре, разсеял се е и изгубил управление над возилото. Микробусът излязъл от пътното платно и се преобърнал няколко пъти.

При друг тежък инцидент, 17-годишно момче от Кубрат загина, а двама негови връстници са в тежко състояние. Автомобилът, с който пътували общо петима младежи, бил управляван от 18-годишен водач, с три месеца стаж зад волана. Той изгубил контрол над управлението заради изскочило на пътното платно бездомно куче, блъснал се в крайпътно дърво и се преобърнал в гориста местност край пътя. Инцидентът стана тази нощ по пътя от село Задруга за Кубрат.

При катастрофата на място загина момчето, което се е возело на предната седалка, без да ползва обезопасителен колан. С тежки черепно-мозъчни травми бяха откарани в разградската болница двама 17-годишни младежи. Возещият се до тях на задната седалка 22-годишен младеж е със счупена дясна ръка, а водачът на автомобила - с охлузни рани и в шоково състояние.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ