Бизнес дебитни карти от Fibank улесняват банкирането на компаниите

Бизнес дебитни карти от Fibank улесняват банкирането на компаниите

Бизнес дебитни карти от Fibank улесняват банкирането на компаниите

Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира предлагането на нов картов продукт от висок клас, подходящ за бизнес клиенти – Visa Platinum Business Debit. Картите са предназначени за управление на фирмените средства и носят редица привилегии за клиентите, като атрактивен cash back, пътническа застраховка с комфортно покритие при пътуване в чужбина и други предимства.

Fibank издава корпоративни дебитни карти Visa Business Debit във всеки един от своите клонове в София и страната, на управителя и упълномощени от него лица. Те са без такса за издаване и при плащане в търговските обекти в България и чужбина. С Visa Platinum Business Debit плащането на фирмените разходи е бързо и сигурно, което прави контрола и осчетоводяването значително по-лесни. При служебни пътувания и командировки, служителите с бизнес дебитни карти от Fibank се разплащат гъвкаво, а отчетността за мениджмънта е въпрос на няколко клика. В случай че картата е загубена или открадната, запазването на средствата в сметката е подсигурено при съобщаването за този факт до банката. Картите се анулират и заменят бързо и може веднага да се предостави достъп до сметката.

Картите Visa Platinum Business Debit предоставят участие в cash back програма – възстановяване на 0.2% от направения оборот на всеки 6 месеца, при достигане на оборот от минимум 10 000 лв. (в оборота не се включват тегления на АТМ, парични транфери и залози на хазартни игри). Те разполагат с пътническа застраховка при пътуване в чужбина от Generali с покритие до 15 000 USD. Допълнително, клиентите могат да се възползват от достъп до бизнес летищни салони с програмата Lounge Key и специални оферти за различни отстъпки за хотели.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ