Шефовете на Google не си говорят заради любовна афера

Шефовете на Google не си говорят заради любовна афера

Шефовете на Google не си говорят заради любовна афера

Любовен триъгълник клати могъщата компания Google и причината е от женски пол, съобщава CNET.

Източници, близки до върха на компанията, твърдят че Лари Пейдж е спрял да говори със своя дългогодишен приятел и бизнес партньор Сергей Брин, след като последният е започнал афера с маркетинг шефката на амбициозния проект за Google Glass Аманда Розенбърг.

Брин се разделил със съпругата си Ан Вожицки, с която имат две деца, след като тя намерила разобличителни имейли между него и 27-годишната амбициозна служителка. Малко след раздялата Брин и Аманда станали двойка.

Това развитие на ситуацията изобщо не се харесало на Лари Пейдж, приятел на Брин от колежа, който е бил свидетел на целия романс между него и съпругата му Ан още от 1998 година. Пейдж смятал аферата на Брин с Розенбърг за особено неподходяща тъй като бил много стриктен в етично отношение и последното нещо, което искал да се случи, е съосновател на Google да започне връзка със своя млада служителка и да зареже жена си.

Засега разводът между Брин и съпругата му Ан, които имат две деца и общо богатство от 30 милиарда долара, не се обсъжда.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ