Елтън Джон за кратко в болница след падане във вилата си

Елтън Джон за кратко в болница след падане във вилата си

Елтън Джон за кратко в болница след падане във вилата си

Сър Елтън Джон е бил откаран в болница, след като е претърпял ужасно падане във вилата си в центъра на Ница, Франция, съобщава MailOnline.  76-годишният изпълнител на хита Tiny Dancer е бил откаран в неделя вечерта в ортопедичното отделение на болницата "Принцеса Грейс" в Монако, където му е оказана медицинска помощ за леки наранявания.

Представител на Елтън Джон потвърди пред MailOnline, че музикалната легенда е била изписана в понеделник сутринта  и сега и вече е у дома в добро здраве. В изявление за медиите се казва: "Можем да потвърдим, че след подхлъзване вчера в дома си в Южна Франция, Елтън посети местна болница като предпазна мярка.

По-рано този месец певецът беше забелязана да вечеря с Кевин Спейси в Ниси, след като актьорът беше оправдан за сексуални нападения срещу четирима мъже. 

Макар че изпълнителят на Rocket Man не изключва издаването на нова музика в бъдеще, грижовният баща е решил да се оттегли от турнетата, за да прекарва повече време със съпруга си и децата им. Той сподели пред феновете си: "Турнетата вече са изтощителни за мен и ме отдалечават от семейството и децата ми".

Но Елтън увери феновете си, че не се е отказал от концертите завинаги и вероятно все още ще изнася "странни концерти" от време на време.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ