Стивън Спилбърг снима със смартфон първия си музикален клип

Стивън Спилбърг снима със смартфон първия си музикален клип

Стивън Спилбърг снима със смартфон първия си музикален клип

Стивън Спилбърг режисира първия музикален видеоклип в кариерата си, съобщава CNN. 75-годишният режисьор заснел видеоклипа към песента Cannibal на вокалиста на британската група Mumford & Sons, Маркъс Мъмфорд със смартфон.

Според Мъмфорд, снимките са се състояли на 3 юли във физкултурния салон на училище в Ню Йорк.

Любопитен детайл е, че в реализирането на проекта са участвали активно и съпругите на певеца и режисьора. Съпругата на Мъмфорд, актрисата Кери Мълиган е била в ролята на дизайнер на костюмите, отговаряйки за облеклото и звука на певеца, а съпругата на Спилбърг, Кейт Капшоу е продуцент, арт директор и асистент-режисьор.

Cannibal е първият сингъл от соловия албум на Мъмфорд, който ще излезе на 16 септември. Самият той споделя, че е написал песента през януари 2021 г., „борейки се с демоните, с които танцувал дълго по време на изолацията“.

Спилбърг пък е в очакване на премиерата на своя нов филм "The Fablemans", който ще бъде пуснат на 11 ноември в Ню Йорк и Лос Анджелис, а след това и навсякъде в Съединените щати на 23 ноември 2022 г., в навечерието на дългия уикенд за Деня на благодарността.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ