Реклама на готварска фурна надмина по ефективност мегакампаниите на Samsung и Apple

Тази реклама на новата готварска фурна и на модерната съдомиялна машина на Frigidaire надмина по ефективност ТВ спотовете на Samsung и Apple в САЩ през третото тримесечие на годината. Тя се смята за №1 по ефективност в американския телевизионен ефир в този период. За такава я обявиха маркетинг експертите в Ace Matrix. Те измерват как ТВ зрителите в Америка възприемат националните ТВ реклами в скала от 1 до 950. На нея отреждат най-много точки - 691.

За рекламистите по целия свят не е изненада, че видеата на Samsung и Apple се вписват в топ 10 на най-ефективните US реклами в последно време. Изненада е обаче, че списъкът се оглавява от Frigidaire.

С тази реклама компанията за големи домакински електроуреди се завръща към телевизионното рекламиране за първи път от десетилетия насам. Поводът е навършването на 90 години от началото на историята й. В кадрите тя разказва историята си и посочва себе си като иновативна сила на пазара, задвижила внедряването на някои от най-важните битови електроуреди като фризера, пералнята, хладилника.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ