d:istinkt: Превръщаме потребителите във фенове

d:istinkt: Превръщаме потребителите във фенове

d:istinkt: Превръщаме потребителите във фенове

Основана през 2001 г. като компания за цялостно обслужване в областта на стратегическите комуникации консултантска компания, днес портфолиото на d:istinkt се фокусира върху бизнес консултации, стратегически комуникации, връзки с обществеността, креативен PR, дигитални комуникации, КСО и управление на кризи. Агенцията помага на компаниите да оформят своите брандове, за да постигнат запомняща се и изключителна идентичност и да преосмислят начина, по който подхождат към своите потребители.

d:istinkt е реализирала множество комуникационни проекти в България, Косово, Босна и Херцеговина, Малта, Португалия и Естония. Компанията си партнира с големи и малки проекти с различни клиенти - от бутикови марки до пазарни лидери, международни организации, държавни институции, корпорации и неправителствени организации. В над 20-годишната си история d:istinkt е работила за 350 бранда, с които е реализирала над 740 кампании в различни индустрии, включително телекомуникации, фармация и здравеопазване, бързооборотни стоки, образование, логистика, финанси.

Списъкът включва брандове като Лидл България, Теленор България, CETIN България, издателство Клет България с брандовете си Анубис, Булвест, Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, Speedy, Samsung Climate Solutions, Европейски парламент, Европейска комисия, фармацевтичния лидер SOBI, Reckitt, TELUS International, КЗП, Gilead, Abbvie, МВР, Unicef и други. 

В специалното издание на списание "Мениджър" Creative Bulgaria може да прочетете повече информация за това какъв екип стои зад агенцията, както и някои от най-интересните проекти, които е реализирал:

Creative Bulgaria е налично в мобилното приложение на списание "Мениджър" - ZinZin.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ