Как "Изпечен" сготви продуктовото позициониране в интернет

Как Изпечен сготви продуктовото позициониране в интернет

Как "Изпечен" сготви продуктовото позициониране в интернет

Нещо като експеримент, нещо като успешен сериал, изобщо като нищо, което сте гледали на българския медиен пазар. Ако трябва да се заиграем с едно знаменито заглавие на американския писател Уилям Сароян, вероятно така би звучал ситкомът „Изпечен“.

Това е първият български интернет сериал, който е замислен специално за рекламодатели, финансиран е само и единствено през реклама и където дори продуктовото позициониране е обект на осмиване. Негови създатели са известният български режисьор и продуцент Димитър Митовски („Под прикритие“, „Стъклен дом“, „Мисия Лондон“ и др.) и агенция MediaClub, която помага за привличането на рекламодатели и след това отговаря за промотирането на продукцията в YouTube и Facebook.

„Изпечен“ е различен и с това, че се опитва да се възползва максимално от възможностите да интегрира рекламни послания и марки в качествено съдържание. Законодателните промени от 2008 г. развързаха ръцете на продуцентите в телевизиите и радиостанциите да вкарват продуктово позициониране в своята програма. Но тази възможност не бе разгърната в целия ѝ потенциал.

Creative Bulgaria 2021 е налично в мобилното приложение на списание "Мениджър" - ZinZin.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ