Поглед отблизо с B2Y Creative, творческото студио на Киноцентър Бояна

Поглед отблизо с B2Y Creative, творческото студио на Киноцентър Бояна

Поглед отблизо с B2Y Creative, творческото студио на Киноцентър Бояна

В началото на тази година на пазара излезе първият брой на Creative Bulgaria - специално издание на списание "Мениджър", което представя творческите, рекламните и комуникационни агенции на пазара.

За нас Creative Bulgaria е важен проект, защото събра на едно място професионалистите от рекламния и комуникационен бранш, за да обсъдим заедно с тях докъде и колко се е развил секторът. Мнозина ключови компании споделиха оптимизъм и увереност, че рекламният пазар ще продължи да расте и да създава проекти, достойни за клиенти, публика и международни награди.

В поредица от публикации ви запознаваме с основните участници, творчески проекти, анализи и прогнози за рекламния пазар у нас от Creative Bulgaria

B2Y Creative - творческото студио на Киноцентър Бояна. Мисията на екипа е да създава рекламно съдържание, което не прекъсва важното за потребителя съдържание, а се превръща в част от него. Компанията създава иновативно съдържание чрез използване на нетрадиционни ресурси, които само филмово студио може да предостави.

В техните страници може да прочетете какво ги отличава и защо техният поглед към рекламата е различен.

 

Creative Bulgaria е налично в мобилното приложение на списание "Мениджър" - ZinZin.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ