Известен италиански продуцент снима рекламен филм за България

Известен италиански продуцент снима рекламен филм за България

Популярният италиански продуцент Паскал Вичедомини ще заснеме рекламен филм за България. Той пристигна у нас в ролята на водещ и продуцент на обзорнотo шоу по RAI TV "On the Road Again" – предаване, в което следва известни личности в различни места по света при заснемането на кино продукции.

Вичедомини ще представи страната ни като дестинация, привличаща световни кино продукции. Той ще включи кадри с интервюта с големите екшън звезди от "Непобедимите" Силвестър Сталоун, Джейсъм Стейтън, Уесли Снайпс, Арнолд Шварценегер, Долф Лундгрен, които посетиха България. Ще покаже и изгряващи таланти Калън Лъц и Ронда Роузи. Акцентът ще бъде върху културните и туристически забележителности на Варна и курортите по северното Черноморие.

Продуцентът пристигна в Златни пясъци по покана на Дарина Павлова, която ще участва във филма му, съобщават представители на Павлова. Продукцията е предназначена за туристическия пазар в Италия. Вичедомини е известен в страната си и по света с това, че е създател на филмовите фестивали Capri Film Festival, Ischia Film Festival и Italian Film and Music Festival, който се провежда в Лос Анджелис всяка година седмица преди Оскарите.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ