Известен италиански продуцент снима рекламен филм за България

Известен италиански продуцент снима рекламен филм за България

Известен италиански продуцент снима рекламен филм за България

Популярният италиански продуцент Паскал Вичедомини ще заснеме рекламен филм за България. Той пристигна у нас в ролята на водещ и продуцент на обзорнотo шоу по RAI TV "On the Road Again" – предаване, в което следва известни личности в различни места по света при заснемането на кино продукции.

Вичедомини ще представи страната ни като дестинация, привличаща световни кино продукции. Той ще включи кадри с интервюта с големите екшън звезди от "Непобедимите" Силвестър Сталоун, Джейсъм Стейтън, Уесли Снайпс, Арнолд Шварценегер, Долф Лундгрен, които посетиха България. Ще покаже и изгряващи таланти Калън Лъц и Ронда Роузи. Акцентът ще бъде върху културните и туристически забележителности на Варна и курортите по северното Черноморие.

Продуцентът пристигна в Златни пясъци по покана на Дарина Павлова, която ще участва във филма му, съобщават представители на Павлова. Продукцията е предназначена за туристическия пазар в Италия. Вичедомини е известен в страната си и по света с това, че е създател на филмовите фестивали Capri Film Festival, Ischia Film Festival и Italian Film and Music Festival, който се провежда в Лос Анджелис всяка година седмица преди Оскарите.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ