Axe съветва: Не се страхувайте от жената мечта

"Спомням си я. Не момиче. Момичето. Умовете зад топ 10 на книгите с фантастични комикси на всички времена могат само да си мечтаят да покорят сирена като Сюзан Глен. Под краката ми собствените ми радари регистрираха 8, когато Сюзан Глен беше наоколо. В нейно присъствие всичко, което беше красиво, преди да пристигне, ставаше гротескно. (...) Сюзан Глен не вървеше. Тя се носеше във въздуха, подкрепена от пиротехнически ефекти. Въплъщаваше всяко желано качество, което някога съм искал. В ума си бях селяк пред кралица. И така, между Сюзан Глен и мен така и нямаше нищо. Ако можех да го направя отново, бих го сторил по друг начин“.

Това е разказът на героя в новата реклама на марката мъжки дезодоранти на Uniliver – Axe. Видеото има много силно послание, отправено към мъжете, значително по-интелигентно от това на предишните реклами на марката. В тях ангели падат от небето, героят прекарва последния ден преди края на света, подготвяйки се за масово, анархично парти, или прави Ноев ковчег, в който привлича опашка от красиви жени. Предишните реклами на Axe се отличава с не по-малко силен ефект и успяха да се харесат на младежката аудитория и на младите мъже, към които са насочени. Посланието на тази е друг тип.

Рекламата е дело на една от най-добрите агенции в света – BBH, Ню Йорк. Тя е призив към младите мъже, силно влюбени в определена жена, да не се страхуват от нея. Можете да я видите тук.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ