Nivea раздава подаръци за вековен юбилей на всеки 100 минути

Nivea раздава подаръци за вековен юбилей на всеки 100 минути

Обикновено, рождениците получават подаръци, особено когато става въпрос за значим юбилей. Една от най-известните и успешни марки в света за грижа за кожата, NIVEA обаче ще обърне традицията на 180 градуса.

Тази година компанията празнува 100 години от основаването си и по този повод стартира национална празнична кампания от 12 септември до 23 октомври. В този период, на всеки 100 минути 2-ма от участниците в промоцията ще получават една от множество награди: 1000 комплекта с продукти NIVEA, 100 празнични бонбониери, 100 фотоалбума и 10 семейни вечери.

Условието за участие е закупуване на продукти с марката NIVEA на стойност поне 5 лв, като кодът от касовата бележка се изпраща като sms на 19070 (0,30 лв. с ДДС) или се регистрира в интернет.

За целта, на сайта на марката е създадена секция, посветена на промоцията: www.nivea.bg/100. Веднага след изпращането на sms-a или регистрацията на сайта участниците разбират дали печелят, а условието да получат наградите си е само едно – да са запазили касовата бележка.

 

 

 

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ