Old Spice приветства джентълмена

Мускулестият мулат с обаятелно излъчване и убедителен глас Исая Мустафа отново се появява в рекламата на Old Spice, този път във Великобритания. Брандът козметични продукти продължава да залага на него като рекламно лице, след като постигна колосален успех с присъствието му в маркетинга си през 2010 г.

Нова кампания на агенция Leo Burnett с него във Великобритания поздравява зрителите за квинтесенцията на английския джентълмен. Тя се провежда под хаштага #GentleManHunt. При старта й преди седмица в Лондон Мустафа се разходи демонстративно в карета, теглена от бял кон - Old Spice я определя като „препоръчителна форма на транспорт“ за джентълмена.

В рамките на кампанията Old Spice проведе проучване на живота на модерния британец сред повече от 2000 възрастни. Брандът откри, че „истинският мъж плаща сметката на първата среща“ с 52% от участниците в допитването, съгласни с това твърдение, докато в същото време по-малко от двама от десет мъже мислят, че модерният мъж трябва да носи прилепнал бански тип бельо или да се загръща с хавлия (както прави всъщнсот Мустафа).

“Хората във Великобритания, дом на същността на джентълмена, рекоха: традиционните концепции за мъжествеността продължават да царуват! Нашата дамска половина от народа иска мъжете да ухаят и да изглеждат добре, като истински мъже! Това ме удовлетворява изключително. Джентълмени на Великобритания, поздравявам ви!“, казва Мустафа във видеото към кампанията.

Ето го и клипът. Това е рекламата, която избрахме да ви покажем днес.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ